Tai pirmasis Eglės interviu po daugelio metų – ji ir vyras, buvęs krepšininkas Jonas Elvikis kruopščiai slepia savo asmeninį gyvenimą. Prieš metus Eglė ir dvejais metais jaunesnis Jonas surengė itin slaptas vestuves. Norėdama išvengti žiniasklaidos dėmesio, pora paskutinę dieną pakeitė ceremonijos vietą, nes prie Vilniaus santuokų rūmų jų laukė didžiulis būrys žurnalistų ir fotografų.

Dėl noro apsaugoti savo asmeninį gyvenimą nuo viešumo Eglę galima suprasti. Ji neišvengė žiniasklaidos dėmesio, nei kai tekėjo už grupės „Bavaria“ nario Juozo Liesio, nei tuomet, kai po penkerių bendro gyvenimo metų skyrėsi su juo. Beje, Juozas taip pat savo dabartinį gyvenimą itin slepia, ir tik mūsų laidai pernai prisipažino turintis mylimą žmogų šalia.

Per keletą pastarųjų metų Eglė kardinaliai pakeitė savo gyvenimo būdą. Jos ne tik neliko žvaigždžių vakarėliuose, tačiau po vestuvių Eglė pradėjo gyventi gerokai sveikiau – ji jau 3 metus nevartoja alkoholio, o dar seniau – atsiribojo nuo lietuviškos žiniasklaidos ir į rankas nebeima jokios spaudos, nors šiuo metu Eglė dirba Lietuvos ryto televizijoje.

„Aš pradėjau jaustis cirko beždžionėle“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Eglė.

Žinoma moteris taip pat laikosi protarpinio badavimo, kuomet 16 valandų per parą geria tik vandenį, o dieną pradeda kontrastiniu dušu. „Rūpinuosi tiek fizine, tiek minčių higiena, todėl ir gyvenimo būdas atrodo būtent taip“, – sako iš Jonavos kilusi Eglė.

Kodėl po skyrybų su Juozu Liesiu Eglei prireikė net kelerių metų vėl patikėti meile?

„Pradžioje visko buvo – tai yra ir didžiulis skausmas, pyktis ir kaltės jausmas“, – neslepia laidos herojė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)