28-erių žavi tamsiaplaukė visada traukia praeivių žvilgsnius. Tamsus įdegis ir ryškūs drabužiai jau tapo jos skiriamuoju bruožu. „Mano klientės ir socialinių tinklų sekėjos jau taip pat įvaldė daugybę triukų, kaip nebrangiai apsipirkti ir atrodyti nepriekaištingai“, – sako Ieva, savo kuriamuose filmukuose propaguojanti grožį, sportą ir sveiką mitybą, ir iš to galinti puikiai užsidirbti.

Socialiniuose tinkluose Ieva turi daugiau nei šimtą tūkstančių sekėjų. Tinklaraštininkės darbo diena yra išties mažai struktūruota, tačiau dirbti sau reikia disciplinos, mat influencerės darbas ne toks jau lengvas.

Septyneriais metais vyresnį Ievos vyrą, tinklalapio „Motyvuoti atletai“ įkūrėją, trenerį Artūrą Swan būtų galima vadinti kone tobulu vyru – jis neturi žalingų įpročių, o vietoj cigaretės, alkoholio ar audringo vakarėlio mieliau laiką leidžia su žmona gamtoje ar sporto salėje.

Ieva Swan

Artūras ko gero pirmasis Lietuvoje išdrįso filmuoti ir socialiniuose tinkluose viešinti savo kasdienybę, kaip jis iš lieso ir savimi nepasitikinčio vyruko tapo tikru atletu – ką valgė, kaip sportavo ir galiausiai iš kur visam tam sėmėsi motyvacijos.

Ieva paprašo nevadinti jos stiliste. Geriau jau – stiliaus konsultante. „Nenoriu vėliau teisintis, kad vadinuosi stiliste neturėdama diplomo“, – sako Ieva. Žinoma moteris prieš keletą metų savo hobį – domėtis mada, pavertė savo darbu.

Dabar Ieva teikia moterims stiliaus konsultacijas – susitinka su jomis parduotuvėje ir padeda apsipirkti, arba klienčių namuose plačiai atidaro spintos duris ir iš esamų drabužių formuoja aprangos derinius, padeda dailiosios lyties atstovėms pažinti savo figūrą ir suprasti, kokia apranga pabrėžia privalumus, o kokia maskuoja trūkumus.

Kadaise Ieva dirbo reklamos srityje ir kiekvieną dieną praleisdavo biure. Ieva neslepia, jai reikėjo sukaupti nemažai drąsos, kad mestų neblogai apmokamą darbą ir savo hobį paverstų vieninteliu pajamų šaltiniu.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)