Paklaustas, ar buvo lengva užkariauti Rasos širdį, juk ji yra be proto žavinga moteris ir tikrai savo gyvenime nestokoja vyrų dėmesio, Petras atsako tiesiai šviesiai: „Tai kad nereikėjo kariauti. Niekas dėl nieko nekariavo, iš tikrųjų, labai nuoširdžiai sakau. Galbūt daugeliui atrodytų neįtikima, bet viskas įvyko labai netikėtai ir natūraliai. Ir pažintis ta pati, ir visas bendravimas. Ir kaip sako, kad slėpėm, tai niekas nieko, iš tikrųjų, neslėpė, nes viskas tikrai pradžioje vyko tik darbiniu lygmeniu.“

Petro nesutriko net ir paklaustas, ar jis, jaunas vaikinas, turės ką pasiūlyti moteriai, kuri jau mačiusi gyvenimo: „Ar turėsiu, ką pasiūlyt? Poniai tokiai? Tai taip, visi įsivaizduoja, kad Rasa yra ponių ponia. Bet tas poniškumas yra nieko blogo, ir tas gurmaniškumas – mėgti gerus dalykus, gerus daiktus, gerą maistą. Aš labai džiaugiuosi už tokius žmones, kurie tai mėgsta ir dar sugeba įvertinti. Bet iš karto galiu paprieštarauti jums visiems, nes Rasa yra labai paprastas žmogus. Tokio paprastumo žmogaus tai dar reikėtų paieškoti. Ir ypatingai moters. Jokio ten nematau poniškumo.

O kalbant apie tai, ar aš turėsiu ką pasiūlyti, ar neturėsiu. Aišku, kad turėsiu, aš visada turiu ką pasiūlyti, jeigu jau taip rimtai kalbam. Manau, kad žmogus pats, kita vertus, renkasi. Faktas, kad aš galbūt, jeigu kalbant iš tokios pragmatinės, materialios pusės, negaliu pasiūlyti gal prabangaus automobilio ir naujų namų kol kas. Bet palaukit, dar viskas priešaky.“

Žiniasklaidoje buvo itin akcentuojama, kad Rasa yra gerokai vyresnė nei 29-erių Petras. Tačiau kiek – niekas nežino, nes Rasa slepia savo amžių. O jo nežinantiems sunku ir suprasti, kiek Rasai metų – nes moteris iš tiesų atrodo tiesiog nepriekaištingai – sugeba išlaikyti itin liekną figūrą, kurios galėtų pavydėti net paauglės.

„Man gyvenime skaičius, kaip skaičius, o ypatingai dar amžiuje, nelabai egzistuoja. Man svarbu žmogus, žmogaus požiūris, mąstysena, jo fizinė savijauta, vėlgi, kaip jis prisižiūri visapusiškai, tiek mentaliai, tiek fiziškai, kaip mąsto, kaip elgiasi, ką daro. Ir tai sukuria kažkokį tai paveikslą“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Petras.

Kaip Petro mama reagavo į Rasą?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)