36-erių Remigijaus namuose veiksmo netrūksta niekada. Po namus sukiojasi vienuolikmetė dukra Riana, ir dūksta du pametinukai – ketverių Rėja ir dvejų su puse Rojus. Tokia atmosfera išties primena šeimyninę idilę, tačiau šiandien Remigijus atvirai prisipažįsta, kad jų karantinas nė iš tolo nebuvo toks harmoningas. Tris mėnesiai namuose tapo dideliu išbandymu jo ir dvejais metais jaunesnės žmonos Rovenos santykiams. Pora neslepia patyrę didžiulę krizę, ir jau rimtai galvoję apie skyrybas.

Ir kas iš to, išsiskirsim, ką mes rasim? Aukštesnį ji ras, gražesnį? Aš gražesnę ar kokią kitokesnę, ir kas nuo to? 3-4 metai praeis, baigsis žibutės, ir kas tada? Ir vėl prie to paties.

„Bet čia reikia lenkti galvą prieš žmoną, nes aš esu avinas, jinai yra jautis pagal zodiaką, mes pasiraguojam, bet ji rado tos stiprybės, tos vidinės ramybės. Ir kas iš to, išsiskirsim, ką mes rasim? Aukštesnį ji ras, gražesnį? Aš gražesnę ar kokią kitokesnę, ir kas nuo to? 3-4 metai praeis, baigsis žibutės, ir kas tada? Ir vėl prie to paties. Tas konfliktas parodė, kokie yra trapūs mūsų santykiai ir kiek reikia stipriai dirbti ties jais“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinomas klaipėdietis.

Remigijus Žiogas

Remigijus patikina iki šiol nebuvęs itin šeimynišku. Dar daugiau – renginių vedėją apskritai retai galėdavai sutikti namuose. „O per karantiną išmokau ir skalbinius lankstyti, ir indus plauti, skalbykle bei džiovykle naudotis ir net tortus kepti pradėjau“, – sako Žiogas.

Tačiau žinomas renginių vedėjas patikina, kad jei ne praūžęs karantinas, nebūtų jokių šansų jo sutikti šitaip taip ramiai besiilsinčio savo namų terasoje su trimis vaikais.

Remigijus buvo vadinamas produktyviausiu ir vienu sėkmingiausių renginių vedėjų Lietuvoje, per vasarą sudalyvaujančiu daugiau nei šešiasdešimtyje vestuvių. Remigijus ir neslepia iki šiol gyvenęs itin plačiai, tačiau pandemija apvertė jo gyvenimą aukštyn kojomis.

Remigijus Žiogas

„Per 3 mėnesius tiesioginių išlaidų ir tiesioginio nuostolio yra 25 000 eurų, o man pačiam, tai iš lašinių dar gyvenam. Nes gruodžio mėnesį, kiek ten uždirbau, tiek neišsitaškiau, nes nebuvo dar kur ir kaip.

„Jau kovo mėnesį žiūriu, kad turiu 65 renginius nuo gegužės 1 iki spalio vidurio. Kokie taupymai, žmonai mašiną paėmiau naują lizingu, 400 eurų mėnesiui mokėti reikia. Kelionę užsisakėm į Mauricijų dviese su žmona, be vaikų, tik dviese. Išsirinkome tokį viešbutį, kur tik jaunieji keliauja, 5 žvaigždučių. Aukso amžius, tikrai buvo aukso amžius. Galvojau, kaip reiks tilpt, iš kur sveikatos tiek paimt, tiek daug darbo bus vasarą“, – sako Remigijus.

Remigijus Žiogas su šeima Balyje

Kas konkrečiai nutiko Žiogų šeimoje, kad jie patyrė santykių krizę?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)