Petras atviras kaip niekad: „Kol kas negaliu pasiūlyti Porsche ir naujų namų. Bet palaukite, dar viskas priešaky.“

Praėjusį rudenį žiniasklaidoje pasirodė pirmieji straipsniai, kuriuose žurnalistai teigė pastebėję Petrą vis dažniau renginiuose pasirodantį kartu su žinoma renginių organizatore, tuomet dar Rasa Arlauskiene.

Žiniasklaidoje buvo itin akcentuojama, kad Rasa yra gerokai vyresnė jei Petras. Tačiau kiek – niekas nežino, nes Rasa slepia savo amžių. O jo nežinantiems sunku ir suprasti, kiek Rasai metų – nes moteris iš tiesų atrodo tiesiog nepriekaištingai – sugeba išlaikyti itin liekną figūrą, kurios galėtų pavydėti net paauglės.

Vakarėlio akimirka

Jaunosios kartos pop bei R&B muzikos stilių atlikėjas Petras Daunys televizijos projektų žiūrovams yra puikiai žinomas. Jis priešais televizijos kameras yra ir dainavęs, ir šokęs. Nesunku ir įsiminti tokį dailų jaunuolį rudomis akimis ir garbanotais plaukais. Tačiau tiek žiniasklaidos dėmesio, kiek jis gauna pastarosiomis savaitėmis, Petras matyt nebuvo gavęs niekada gyvenime, nors jo muzikinė karjera klostosi puikiai ir Petras pristato savo naują dainą.

Pastarąjį pusmetį Petras ir Rasa žvaigždžių vakarėliuose dažnai apsilankydavo kartu, o fotografams prie raudonojo kilimo pozavo apsikabinę. Todėl paklaustas, ar jie yra įsipareigoję vienas kitam ir galime juos vadinti pora, Petras pirmą kartą nusijuokęs patvirtina: „Bet juk tai yra akivaizdu“.

Rasa Arlauskienė ir Petras Daunys

Rasa niekada neslėpė, kad yra tikra gyvenimo gurmanė. Ji pramogų pasaulyje netgi buvo gavusi prabangios ponios pravardę. Rasa prieš devynerius metus sostinės Gedimino prospekte buvo įkūrusi prašmatnų barą „Pavos“, kurį taip mėgo pramogų pasaulio žvaigždės. O vėliau ėmėsi organizuoti prabangiausius šalies renginius. Rasai vestuvių organizavimą patiki turtingiausi lietuviai, ir niekada nepasigaili.

Ar Petras jaučiasi įsimylėjęs? Ką jis atsakė paklaustas apie jų poros amžiaus skirtumą?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)