Kiek gali vakarienė dviese kainuoti prabangiame Palangos restorane? „200 eurų tai tikrai“, – neabejoja Žilvinas Grigaitis.

Kaip Žilvinui pavyko praturtėti? Ar jis išties gali sau leisti visai nedirbti?

„Manyčiau, kad taip“, – gyvenimo būdo laidoje prisipažįsta Ž. Grigaitis.

Ir su kokia mažiausia pinigų suma Žilvinas Grigaitis galėtų pragyventi per mėnesį?

„Užtektų 2000–3000 eurų“, – sako Žilvinas.

Turbūt nerasime kito žmogaus nei Žilvinas Grigaitis, kuris mums galėtų parodyti pačias madingiausias ir įdomiausias Palangos vietas. Žinomą vyrą būtų galima vadinti tikru Palangos ambasadoriumi – jis kasmet šiame kurorte praleidžia bene pusę vasaros. Žilvinas Palangoje, šalia Birutės parko, jau dvidešimt metų turi savo atostogų butą, patikina niekada nesigailėjęs dėl tokio pirkinio, juk šiame kurorte nekilnojamojo turto kainos auga kaip ant mielių.

Žilvinas Grigaitis

Ir nors dažnai lietuviai pasišaipo iš žinomo vyro, neva niekas taip ir nežino, iš ko Grigaitis gyvena ir kuo jis dirba, šiandien jis atvirai prisipažįsta per karantiną išties patyręs finansinę duobę, tačiau dar gerokai iki tol taip susitvarkęs savo finansus, kad šiandien net ir nedirbant jam nereikia galvoti, kaip išgyventi.

„Taip, aš galėčiau pragyventi iš to, ką esu investavęs, ir leisti sau visiškai nedirbti. Vienaip ar kitaip man jau nereikia kokių nors didelių pirkinių ar papildomo nekilnojamojo turto. Aš mašinos nelaikau dideliu turtu. Pavažinėji vieną, du, tris sezonus, gali pakeisti. Sakyčiau, šiandien aš jaučiuosi patogiai“, – sako Žilvinas.

Jis neslepia per karantiną patyręs išties daug finansinių nuostolių. Visi verslai sustojo. Žilvino tiekiamų prabangių gėrimų renginiams nebereikėjo, išskirtinių sagių niekas nepirko ir nevyko jo teikiamos verslo konsultacijos.

Žilvinas Grigaitis

Žilvinas atviras – ryškus ir ekscentriškas jo įvaizdis kartais kiša koją siekiant karjeros Lietuvoje, todėl užsienyje megzti verslo santykius lengviau.

49-erių vyras bent pusę savo gyvenimo praleidžia užsienyje. Prieš pat karantiną jis pusantro mėnesio praleido Australijoje su žmona Elle, tačiau paskui pora buvo priversta išsiskirti ilgam – Australijoje karantinas tęsis net iki lapkričio 1 dienos. Taigi lietuvis mielai laiką leidžia Palangoje.

Ar Palangą galima vadinti europinio lygio kurortu? Žilvinas neabejoja – trūksta labai nedaug. Juk turime puikią gamtą, trūksta tik trupučio tvarkos.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (325)