Rasos gyvenimas socialiniuose tinkluose tiesiog gniaužia kvapą. Galime tik įsivaizduoti, kiek šeimai su keturiais vaikais tenka pakloti už prabangias atostogas Maldyvuose ar Majamyje. Rasos prisipažinimas, kiek jie su vyru investuoja į vaikų išsilavinimą, turėtų nustebinti ne vieną. Rasa atvirai pasakoja, kodėl jai nereikia savo vyro, sėkmingo verslininko, saugoti nuo gero gyvenimo trokštančių moterų.

Moteris toli gražu neatrodo kaip buities prislėgta namų šeimininkė. Ji ir neslepia, kad save saugo ir turi išties daug pagalbos – verslininkų namuose sukiojasi net dvi auklės, todėl Rasa gali sau leisti ir pasportuoti, ir pasilepinti grožio procedūromis, ir su vyru išvykti į savaitgalio kelionę.

Stasioniai neslepia į savo vaikus investuojantys itin daug. Vaikai lanko privačius darželius ir mokyklas, kurių kaina vienam – apie šešis šimtus eurų. Trys šeimos berniukai daug sportuoja – lanko ir automobilių sportą, ir futbolą, tad būreliams dar reikia skirti keletą šimtų eurų. O jei pridėsi dvi šeimoje su vaikais dirbančias aukles, vaikų ugdymui gali tekti pakloti galbūt ir keturis tūkstančius eurų.

Paklausta, ar teko po 4 nėštumų kreiptis į plastikos chirurgus, nes tai yra didžiulis krūvis moters organizmui, R. Stasionienė nė nebando slėpti: „Teko. Aš nesu iš tų moterų, kurios labai puls detaliai viską pasakoti, filmuoti, rodyti, nes aš manau, kad tai pakankamai asmeniška moteriai. Bet slėpti, kad neteko, aš irgi nematau tikslo. Po 4 nėštumų nėra labai lengva atsistatyti.“

Rasa Stasionienė

34-erių Rasa nori pabrėžti, kad ji nebuvo viena iš tų merginų, trokštančių gero gyvenimo ir ieškančių turtingo vyro. Kauniečiai Rasa ir Kęstutis susipažino dar mokyklos suole, ir kartu yra jau penkioliką metų. „Mano vyras sėkmingu verslininku tapo jau po to, kai susituokėme“, – sako Rasa.

„Galbūt dėl to ir jaučiuosi pakankamai saugi mūsų santykiais, nes aš nebuvau kažkokia mergaitė, kuri atėjo pas sėkmingą vyrą ir dabar turiu labai saugoti. Mes susituokėme 23 metų, o aš atsikrausčiau pas tuometinį savo draugą į nuomojamą 3 kambarių butą, ir dar jame gyveno du kambariokai. Abudu ieškojome pirmų darbų, dirbome petis į petį samdomus darbus, ėmėm pirmas paskolas nupirkti butą, ėmėm paskolą pasidaryti vestuves, tokių kokių mes norėjome. Tai gal dėl to aš ir jaučiuosi pakankamai saugiai, pakankamai tvirtai, nes viskas atėjo palaipsniui“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Rasa.

Rasa įkvepia moteris neaptingti – vis daugiau lietuvių jungiasi prie Rasos dviejų savaičių sveikos mitybos iššūkių, per kuriuos moterys raginamos atsisakyti cukraus ir miltų, gerti daug vandens ir šiek tiek pasportuoti. Rasa įsitikinusi – to pakanka, kad atsikratytumėte nereikalingų kilogramų. Vis daugiau vilniečių prisijungia ir į Rasos organizuojamas treniruotes.

Transporto verslą turintis Kęstutis suteikė galimybę žmonai nedirbti, tačiau įkvėpta motinystės Rasa įkūrė drabužių prekės ženklą. Rasos su komanda kuriamus drabužius lengva atpažinti iš spalvingų pėdučių ant jų. „Nesu iš tų, kurios gali ilgai sėdėti namuose“, – sako Rasa ir patikina, kad mažąjai dukrelei jau metukai, todėl ji vis daugiau laiko vėl skiria savo darbui.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)