Jaunas vyras ir socialiniuose tinkluose turi tūkstančius gerbėjų. Ne vieną žavi stilisto gyvenimas – nuolatinės kelionės, prabangūs restoranai, Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės pašonėj, nauji stilingi Manto namai, nors jam tik 28-eri. Mantas ir neslepia – plaukų stilisto darbas jam suteikia laisvę gyventi nevaržomai.

„Aš visą laiką turėjau svajonę gyventi gerai, kas nenori gyventi gerai? Aš visą laiką ir mamai sakydavau – žinok, aš noriu gyventi gerai ir gyvensiu, pamatysi.

Be abejo, aš taupau, atsidedu, tikrai turiu bruožą neišlaidauti, bet o kas tada yra tas gyvenimo gėris, jeigu tu negali sau leisti smagios savaitgalio kelionės, smagaus skanaus restorano ar savaitgalio šėlionės su draugais kur nors klube ar netgi Europoje? Tuo labiau, kad dabartinės kainos visiškai nestebina“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Mantas.

Simona Burbaitė ir Mantas Tautvaišas

Atrodo, Vilniuje pilna grožio salonų, tačiau tapti nauja Manto kliente yra tas pats, kaip laimėti loterijoje. Žinomo stilisto darbo kalendoriuje – trijų mėnesių eilė, o naujų klientų jis išvis nebepriima. „Ir leidžiu sau įnoringoms žvaigždėms pasakyti ne, – patikina Mantas. – Yra tokių žmonių, kurie vis nenuleidžia rankų ir vis rašo, o aš vis sakau, po pusmečio parašyk, pažiūrėsim, kaip situacija keičiasi. Taip, kartais būna tokių momentų, kada pavyksta tapti mano kliente. Tai po vieną, dvi į metus ateina.

Vilnius yra išpindėjęs miestas, konkurencija yra beprotiška, saloną mes galime pamatyti, tikriausiai, kiekvienoje gatvėje ir galime išbandyti kasdien ką nors naujo. Bet tikriausiai, kaip ir restoraną šiais laikais kuria ne jo sienos, ne vitrina, bet patys žmonės, kurie dirba jame. Tai daugelis ateina pas žmogų, kuris turi tas rankas ir kuris gali paversti moterį pačia gražiausia.“

Mantas Tautvaišas

Prieš pusmetį Mantas sukosi ant parketo televizijos šokių projekte „Šok su žvaigžde“. Mantas yra studijavęs ir aktorinį meistriškumą, ir televizijos projekte „Chorų karai“ dalyvavęs, tačiau labiausiai išgarsėjo tapęs žvaigždžių plaukų stilistu. „Aš visada norėjau tapti žvaigžde, bet turbūt dėl to, kad vaikystėje kenčiau patyčias, ir norėjau visiems įrodyti, ko esu vertas“, – šiandien sako Mantas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)