Katažina neslepia – jai puoselėjant santykius visų pirma yra labai svarbi priesaika prieš Dievą, kuri sulaiko nuo didelių barnių šeimoje. Kitu pliusu Katažina laiko savo amžių: „Tuokėmės nelabai jauni, ir man atrodo, kad tai vienas iš teisingiausių mano pasirinkimų gyvenime – tai santuoka, kai tau ne 21-eri. Yra tikrai laimingų porų, susituokusių ir 18-os, ir 19-os, bet man atrodo, kad aš 21-erių ar 25-erių, ar netgi 30-ies buvau dar vaikas, tai kaip galvoti apie vaikus, jeigu aš pati dar neužaugau. Geriau, kai tu esi sąmoninga ir žengi tą žingsnį pilnai suvokdama, ką darai.

Galbūt tiesiog prieš tai nebuvo tinkamo vyro, ir dėl to uždavinėjau sau klausimą – ar aš pasirengus su šituo vyru žengti koja kojon iki gyvenimo pabaigos. Ir kai kildavo abejonės atsakant į šį klausimą, tai apie ką mes kalbame, kokia santuoka, jeigu tu abejoji.

Galbūt tiesiog prieš tai nebuvo tinkamo vyro, ir dėl to uždavinėjau sau klausimą – ar aš pasirengus su šituo vyru žengti koja kojon iki gyvenimo pabaigos. Ir kai kildavo abejonės atsakant į šį klausimą, tai apie ką mes kalbame, kokia santuoka, jeigu tu abejoji. O kai tu supranti, kad taip, tu nori, kad šitas vyras būtų tavo vaikų tėvu, kad už šito vyro pečių tu jautiesi saugi ir laiminga, tai nereikia ieškoti geriau“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Katažina.

Katažina sako, kad už jų šeimos finansus atsakingas Deividas. Nors abu sutuoktiniai daug dirba, Katažina prisipažįsta, kad pinigus geriau skaičiuoti ir paskirstyti šeimos reikmėms moka Deividas, todėl ji niekada nežino, nei kiek šeima turi santaupų, nei kiek jie abu uždirba.
Dabar šeima dairosi nuosavo būsto, ir yra pasiryžę visas savo santaupas išleisti būtent jam.

„Aš neslėpsiu, kad teko suabejoti ir prieš piršlybas išsigąsti. Aš tiesiog nežinojau, ar aš sugebėsiu būti tinkama žmona, mama, ar aš davus priesaiką nesuabejosiu kažkuo. Juk geriau suabejoti prieš tai. Aš mąsčiau – tai kas čia bus, aš jau pripratau pati viena, pati sau šeimininkė, atėjai, kur padėjai, ten radai, aš gamint nemoku, tai kaip jisai čia dabar su manimi gyvens. Daug tokių buitinių kažkokių kvailų klausimų kildavo, nes tau trisdešimt keli metai ir tu jau truputį prie senmergių sąrašo. Ir tokia jau stovinti ant kojų pakankamai tvirtai, pati uždirbanti, dirbanti per 4 darbus, kaip ir viską turi, tik stogo virš galvos nuosavo neturi. Aš labai bijojau. Bet kai uždaviau sau klausimą ir į jį atsakiau, tada man visos abejonės išsisklaidė per sekundę. Aš tiesiog sau atsakiau – taip, aš pasirengus, aš matau mūsų ateitį ir aš noriu su šiuo vyru vaikų“, – apie savo tvirtą santuoką sako dainininkė.

Atrodo, Katažinai karjera klostosi nepriekaištingai. Jai puikiai sekėsi tiek tuomet, kai Natalija Bunkė pakvietė dainuoti į merginų grupę „Pop ladies“, tiek ir pradėjus solinę karjerą. Tačiau Katažina tik neseniai prisipažino, jog dėl to, kad vieną dieną atsidurtų ant scenos, ji turėjo nueiti ilgą ir sunkų kelią. Kai dar buvo mokinė, kad įstotų į Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatoriją, Katažina kasdien iš Padvarionių kaimo trisdešimt kilometrų keliaudavo į Vilnių mokytis dainuoti. Dabar žinoma moteris jau be jokios gėdos prisipažįsta, kad visiškai neturėjo pinigų mokėti mokytojams, todėl jiems iš kaimo veždavo pieną, sviestą, kiaušinius.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)