Nijolė neslepia - šis karantinas jai atnešė nedarbą ir papildomus septynis kilogramus, tad vasarą teks susiimti.

„Bet aš labai džiaugiuosi, kad buvo šita pertrauka, nes tiek laiko namuose nesu buvusi, tikriausiai, jau 15 metų, gal ir daugiau. Mes kartu lovoje kryžiažodžius spręsdavome, žiūrėdavome juokelius visokiausius, ko niekada nebuvo, nes tai vienas, tai kitas turi kažkokių darbų, rūpesčių, sėdi iki naktų prie kompiuterio“, - prisimena dainininkė.

35-erių Nijolė patikina per pastarąjį laiką iš tiesų labai pasikeitusi - ji tapo tikra šeimos moterimi, kuri su malonumu puoselėja savo šeimos namus Kaune, ir į žvaigždžių vakarėlius užsuka vis rečiau.

Kaip mano uošvis sako, santykių pradžia – tai toks nešlifuotas deimantas. Duri, skauda, kita briauna duri – skauda. Bet laikui bėgant tas deimantas šlifuojasi.

Neseniai Nijolė ir metais vyresnis, ne vieną Lietuvos restoraną ir naktinį klubą įkūręs verslininkas Rimvydas Rukaitis atšventė septynerių metų vestuvių sukaktį. „Pramogų pasaulyje tai išties daug“, - sako Nijolė ir prisimena - kai jiedu tuokėsi Kauno rotušėje, Nijolė laukėsi, ir buvo daug skeptikų, garsiai svarsčiusių, kad ši pora ilgai netvers.

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė su dukra Patricija

„Mes patys netikėjome, kad tiek išgyvensime, tikrai. Ir jeigu ne vaikas, mes būtume, manau, seniai pasukę skirtingais keliais. Bet kažkaip praėjom tas emocines audras. Kaip mano uošvis sako, santykių pradžia – tai toks nešlifuotas deimantas. Duri, skauda, kita briauna duri – skauda. Bet laikui bėgant tas deimantas šlifuojasi, ir aš iš tikrųjų nebekreipiu į daugumą situacijų dėmesio, kur anksčiau būtų buvęs konfliktas. Ir metai po metų, mes taip ir gyvename“, - gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja žinoma moteris.

Nijolė save dabar vadina labai „mamiška“ moterimi ir stebisi, kad didžioji dauguma jos draugių jau yra išsiskyrusios: „Rezultatai yra tokie - taip, skyrybų yra žiauriai daug, daug draugių išsiskyrė, daug pažįstamų pasuko skirtingais keliais, nors yra vaikai. Man atrodo, kad per mažai noro, gal pastangų.

Nijolė Pareigytė

Pas mus irgi visokių būna situacijų, kad tikrai kartais atrodo labai sunku ir ai, kam čia tiesiog pyktis, gyventi, gal ir kažkur tai, atrodo, už kampo laimė kita tavęs laukia. Bet iš esmės, kai pakalbi su vyresniais žmonėmis, kurie turi patirties ir skyrybų, ir santykių, jie sako, kad nėra stebuklų. Sakykim, vienas yra vienaip kažkur tai negeras gal tavo akimis, bet kitas turės kažkokių kitų ydų. Ir niekada nebus taip, kad bus labai viskas gerai.“

Delfi primena, jog N. Pareigytė ištekėjo 2012-ųjų spalį. Apie įvyksiančias vestuves žinojo tik maža saujelė poros artimųjų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)