Nors Nijolei išskirtinio stiliaus ir dailios išvaizdos galime tik pavydėti, dainininkė patikina esanti labai taupi. Nijolė prieš pirkdama net ir nedidelį niekutį, visada pasveria, ar tas daiktas išties reikalingas.

Jeigu gaunu už renginį, pavyzdžiui, 500 eurų, tai 470 aš dedu į stalčių taupymui. Ir tik 30 sau leidžiu išleisti.

„Jeigu gaunu už renginį, pavyzdžiui, 500 eurų, tai 470 aš dedu į stalčių taupymui. Ir tik 30 sau leidžiu išleisti. Ir visą laiką pasveriu, jeigu tikrai reikia, tai tada perku. Ir Natalija Bunkė visą laiką sako: kaip tu šitaip susitaupai, nesuprantu. Ir aš ją mokau, Godą mokau, nes jos mėgsta skaniai pavalgyti, nusipirkti kažkokį gražų rūbą ir panašiai. Sakau, Natke, kiek šita kainuoja tavo kuprinė? 1500 eurų. Tu durna? Kam tau ta kuprinė? Visai nei ji graži, nei ką. Sako – taigi čia vardinė. Koks skirtumas? Va, žiūrėk, mano 100 eurų kainuoja kuprinė ir aš ją nešioju 5 metus, gal 6 jau.

Nijolė Pareigytė

Aš turiu visai kitų prioritetų. Dabar neseniai įsigijau būstą prie jūros. Važinėju su sena mašina, važinėju su "Volkswagen Passat" ir norėčiau aš tos naujesnės mašinos, bet kam, tai tokia prasta investicija.

O gera investicija man yra nekilnojamas turtas, žemė, aš galvoju, kad šiaip norėčiau akcijas išmanyti, bet neišmanau. Buvo pasiūlymų ir bitkoininti, bet geriausia nekišti nosies ten, kur neišmanai, nes tai yra be proto rizikinga“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja žinoma moteris.

Vasarą Nijolė patikina dirbsianti savęs negailėdama, juk grupės merginos per vasarą užsidirba kone visiems metams. Nijolė patikina, kad grupės „69 danguje“ įkainiai po karantino nekils.

„Ar nekils? Nebuvo tie mūsų honorarai dideli, kartais organizatoriai skambina ir sako: tai karantinas čia, reikia kainos mažesnės. Sakau, mūsų kaina kadangi nebuvo didelė, tai mes nelabai turim nuo ko ten nuleisti. Mes labai lanksčiai žiūrime. Nežinau, 15 metų grupėje, aš pati 5 metus vedu renginius, labai džiaugiuosi savo pakankamai nauja veikla, sekasi neblogai. Ir man labai svarbu dirbti, aš labai noriu dirbti ir nemoku pasakyti ne. Negailėdama savęs, ar už pigiau, ar už brangiau. Mūsų tokia pozicija, geriau dirbu, bet nesakau ne. Nes galbūt ateis diena, kai tu nebeturėsi kam pasakyt ne, jeigu tu pasakei vieną, antrą, trečią kartą. Tai paskui gal tavęs tiesiog nebereikės“, – sako Nijolė ir patikina, kad šią vasarą bus savaičių, kai dirbs net 4-5 renginiuose per savaitę.

Nijolė Pareigytė Rukaitienė

„Būna, kad 6 ryto išvažiuoji iš namų ir grįžti kitos dienos 6 ryto. Bet paskui miegu parą laiko. O sumos ir mano vienos, ir grupės įvairios – nuo 300 iki 1000 eurų. Kažkiek ir susitaupai tų pinigėlių. Kartais nieko neuždirbi, kartais pravalgai viską. Bet iš esmės, tikrai nėra taip, kad nesusitaupau. Mano tėvai labai taupūs ir jie mane visą laiką mokė taupyti. Ir tik jų taupymo dėka jie turi šiandien gerą gerbūvį susikūrę, jie gyvena be problemų, nors pensininkai, ir dar mums padeda, vaikams.
Tai va, „Du tėčiai – turtingas ir vargšas“ knyga, kurioje pateikta visa ta taupymo sistema“, – sako Nijolė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)