Be to, Monikai ir jos buvusiam vyrui buvo nuolat prikišamas šešiolikos metų amžiaus skirtumas, o Monika, su žinomu vyru susipažinusi dar būdama moksleivė, nuolat buvo vadinama vyro išlaikytine.

„Aš pamilau tokį žmogų, kokį pamilau, su juo rišau santykius ir tikrai ne dėl to, dėl ko galvoja kiti žmonės. Tikrai ne dėl finansinių sumetimų. Aš visą laiką dirbau, ir man čia ant lėkštutės niekas nebuvo padėta. Nebuvo taip, kad imk dabar ir pirk, ką nori“, – sako Monika.

Tačiau Monika patikina, kad ir jauni vyrukai turėtų galvoti, kaip siekti karjeros ir užsidirbti, jei jie ateityje galvoja apie šeimą. Monika nori turėti daugiau vaikų, todėl tikisi, kad jos mylimasis prisiims finansinę atsakomybę už šeimą, kai to reikės.

„Taip, aš manau, kad vyras turi būti tas šeimos ramstis, kuris dirba ir atneša maistą į namus, saugumą suteikia. Kažkada aš tikrai norėsiu turėti dar vaikų, tai noriu jaustis stabiliai ir saugiai, nepergyventi, kad susilaukusi vaikelio aš turėsiu ką nupirkti jam, iš ko nupirkti ir panašiai, kol negalėsiu grįžti toliau į savo darbus. Bet faktas, moteris negali visiškai sėdėti namuose“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Monika.

Pernai Monika prisipažino savo gerbėjams, kad turi draugą, kuris beprotiškai myli ne tik ją, bet ir jos sūnų. Nors ji neslepia – po skyrybų buvo sunku patikėti meile.

„Aš tiesiog nenorėjau jokių santykių, nenorėjau veltis, nesakyčiau, kad nekenčiau vyrų, bet galvojau, kad visi vienodi. Tą patį kalba, ir aš tikrai tingiu su jais žaisti ir eiti į tuos pasimatymus. Aš labai nemėgstu eiti į pasimatymus, nemėgstu uždelstų susitikinėjimų ir panašiai. Nes aš esu konkreti. Man reikia vyro namuose, man reikia, kad jis, nesakau, kad atstotų tėtį, bet kad būtų geras draugas mano vaikui, kad rūpintųsi juo ir mylėtų jį taip kaip savo vaiką. Tai labai džiaugiuosi, kad mano vaikas labai gerai sutaria su mano draugu, gražu žiūrėti. Jeigu net mes nesutartume, susipyktume, tai man būtų gaila vien dėl vaiko išeiti iš šitų santykių“, – sako Monika.

Dovydą Monika vadina savo paauglystės meile. Su juo žinoma moteris susipažino Airijoje. O pernai pora apsigyveno kartu Vilniuje. Tačiau apie vestuves dar nekalba.

„Kada nors. Šiaip neskubu, nes kai vieną kartą atsikandi, tai antrą kartą nelabai ir norisi. Tai tiesiog, man labai gerai dabar kaip yra, aš orientuojuosi į savo vaiką, į savo darbus“, – sako M. Kvietkutė.

Kaip socialinių tinklų žvaigždė Monika patikina iš žinomų prekių ženklų gamintojų gaunanti išties daug dovanų. Tačiau seniai pasklidusi žinia, kad visi žinomi žmonės už kiekvieną žinutę socialinėje erdvėje gauna šimtus ar net tūkstančius eurų, tėra mitas.

„Daugiausiai aš uždirbu vis dėlto iš koncertų“, – sako Monika.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)