„Yra žmonės, kurie sportinius automobilius perka, penkiasdešimtmečiai ima sau į žmonas dvidešimtmetes. Nežinau, man nedaug liko iki to penkiasdešimtmečio, bet kol kas poreikio nėra žiūrėti į tas dvidešimtmetes. Dėl sportinių automobilių, nesu abejingas. O kas liečia sportą, tai neatsiejama mano dalis – aš galiu ir sporto salėje, ir lauke sportuoti. Kaip sakau, jeigu reikėtų su dvidešimtmečiu dabar sudalyvauti varžybose, tai manau, kad daug nepraloščiau“, – apie savo gyvenimo būdą sako prodiuseris.

13 tūkstančių naujų bedarbių, milijonas nesumokėtų mokesčių ir devyni milijonai eurų nuostolių – renginių organizatoriai įsitikinę, kad būtent tiek kainuos vyriausybės delsimas leisti organizuoti renginius.

„Man užteks dar šią vasarą pragyventi, galbūt ne taip gyvensim, kaip gyvenom, ne tokia plačia koja, ne tokia plačia ranka, pavalgymui tikrai užteks. Pastebėjau šios krizės metu, kad pas tuos žmones, kurie atrodė, kad jie gali sau leisti daug, per krizę pinigų nebėra. O tie, kurie atrodė, kad nedaug turi, pasirodo yra pritaupę. Ateityje, aš manau, kad šita krizė duos labai gerą pavyzdį ir kitiems meno žmonėms bei atlikėjams, kad reikia pasitaupyti, reikia atsidėti ir šiai dienai tai labai paprasta padaryti.

Aš čia nenoriu reklamuoti, bet viena kreditinė kortelė suteikia progą įsigyti kažkokių stambių pasaulio firmų akcijų. Tai galima padaryti pora paspaudimų, tad aš esu investavęs. Ir iš tikrųjų, ką aš esu sutaupęs, tai su šeima aš sugebėčiau pragyventi dar kokius 4-5 mėnesius vien tik iš to“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako M. Tyla.

Martyno karjera prasidėjo vos Lietuvai atgavus nepriklausomybę – muzikos prodiuseris pradėjo į mūsų šalį vežti užsienio atlikėjus, ir neslepia išties gerai iš to uždirbęs.

„Jeigu per visus metus paskaičiuoti, turbūt ne vienas milijonas buvo gautas, bet ir išlaidų buvo. Mes, kaip ir visi turime kažką, norime gyventi, norime džiaugtis šia diena, norime keliauti, pamatyt pasaulį, norim apsirengt gražiai, norime skaniai pavalgyti, tai yra neatsiejama dalis“, – sako Martynas.

Kokio laimingo atsitiktinumo dėka Martynui karantinas nebuvo itin skausmingas?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)