Nors Monika su buvusiu vyru Andriumi Šedžiumi išsiskyrė dar praėjusiais metais, šiemet vyro iniciatyva skyrybų byla buvo atnaujinta. Andrius bandė apskųsti teismo nutartį, nes norėjo, kad sūnaus Gabrieliaus globa būtų priskirta ne Monikai, o jam, tačiau nieko nepešė.

Taigi, tik prieš tris mėnesius Monika galėjo atsipūsti, kad jau nebeteks minti teismų slenksčio, tačiau situacija ir vėl komplikuota. Monika tikina, kad Andrius nemoka visos teismo paskirtos alimentų sumos, todėl jai gali tekti ir vėl kreiptis pagalbos į institucijas.

„Andrius padeda išlaikyti sūnų tiek pat, kiek padėjo prieš teismus. Bet tiek, kiek yra priteista, tai nemoka. Aš, kaip sakant, labai nespaudžiu, bet pareigos yra pareigos. Tai bus matyt, kaip bus toliau“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Monika.

Prieš pusmetį Andrius piktinosi, kad jam reikia mokėti 1000 eurų alimentų, tačiau Monika sako, kad ši suma buvo išgalvota, o daugiau nei 200 eurų per mėnesį ketverių sūnui Andrius niekada nemokėjo.

„Aš labai nemėgstu apie pinigus šnekėti, bet tai yra principo reikalas“, – sako pašnekovė.

Neseniai žiniasklaidoje buvo teigiama, kad Monika ir Andrius puikiai sutaria, tačiau Monika šiandien patikina, kad žurnalistai ne visai ją suprato. O ir ji pati nenorėjo atvirauti, kad santykiai su buvusiu vyru toli gražu ne draugiški, o tik formalūs, ir tik dėl sūnaus.

Andrius ir Monika išsiskyrė po beveik dešimties bendro gyvenimo metų. Prieš metus prasidėjus Šedžių skyrybų procesui, paaiškėjo daug poros bendro gyvenimo detalių – žiniasklaidoje sklido žinia, kad tai Andrius žmoną išvarė iš namų. Šiandien Monika nė nebando slėpti, kad Andrius iš tiesų buvo sukrovęs jos daiktus.

Monika patikina santaupų prieš karantiną turėjusi, tačiau jei jis prasitęs ilgam, lengva nebus. Moteris džiaugiasi, kad jai pavyko prisitaikyti prie situacijos. Grožio srityje dirbanti moteris baigė mikropigmentacijos kursus, todėl dabar galės savo klientėms pasiūlyti dar daugiau procedūrų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)