Prieš ketverius metus, išsiskyręs su dviejų dukrų mama, Andrius visuomenei pristatė dvidešimt trejais metais jaunesnę mylimąją Faustą Mariją Leščiauskaitę, kuri tuomet buvo dar studentė. Jau penkerius metus jie pora ne tik gyvenime, bet ir darbe – Fausta vadovauja „Užkalnio“ žurnalui ir rašo publikacijas, taip pat sulaukiančias itin daug lietuvių dėmesio.

Tačiau šiandien Fausta žada atvirai papasakoti, su kokiais išbandymais susidūrė gyvendama šalia žinomo ir skandalingo vyro.

Fausta neslepia esanti ambicinga moteris, tačiau jai visai neapmaudu, kad žvaigždė šeimoje yra Andrius.

„Man Andrius niekada gyvenime neleido taip pasijausti. Ar aš žinau, kad jis yra žinomesnis, populiaresnis? Tai taip, aš manau, kad man užtenka proto, kad suvokčiau – juk jis į tai yra sudėjęs žymiai daugiau darbo negu aš, metų turi žymiai daugiau negu aš.

Ar aš kažkaip jaučiuosi prastai, ar pavydžiu? Mūsų santykiuose yra buvę visokių labai kraštutinių situacijų. Aš šimtą kartų sakiau, kad viskas, aš skiriuosi. Aš šimtą kartų sakiau, kad viskas, aš nekenčiu. Aš labai daug dalykų sakiau arba garsiai arba tyliai, ir ne visais didžiuojuosi, bet niekada nedariau dviejų dalykų – nepavydėjau jam ir nelinkėjau blogo. Galų gale, tai yra meilė. Tu negali pavydėti žmogui, jo sėkmė yra mano sėkmė. Mes kartu gyvename“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Fausta.

Žurnalistę sostinėje kiekvieną dieną galima sutikti su dviem augintiniais – Arizona ir Oregonu. Šuniukai kadaise buvo išmesti į gatvę, o vėliau pateko į prieglaudą, tačiau šiandien gyvena taip, kaip turbūt svajotų kiekvienas keturkojis. Faustai sunku ir suskaičiuoti, kiek jie išleidžia augintinių priežiūrai, bet neslepia, kad stengiasi jiems užtikrinti pačias geriausias gyvenimo sąlygas.

Andrius Užkalnis, Fausta Marija Leščiauskaitė

„Aš mielai neskaičiuočiau, bet tai labai jaučiasi. Taip, pusantro mėnesio šuniukų priežiūra be maisto ir be kažkokių papildomų išlaidų, tik žmonių samdymas kainuoja pusantro tūkstančio eurų. Šuns bilietas į vieną pusę į Ameriką kainuoja 700 eurų. Mūsų sergantis šuo mums kainuoja labai daug, jis mums kainuoja ne minimumą, ne du ir ne tris“, – sako Fausta.

Iki karantino Andrius ir Fausta kone pusę metų, kai Lietuvoje šalta, praleisdavo Jungtinėse Amerikos Valstijose. Pora neslepia, kad jų gyvenime atėjo toks laikas, kai jie nedirba samdomo darbo, todėl yra visiškai nepriklausomi ir gali gyventi, kur tik nori.

Paradoksas, tačiau nors Andrius su Fausta laikomi itin ryškia pora, kurie niekada nevynioja žodžių į vatą, abu prisipažįsta esantys intravertai. Andrius ne kartą yra sakęs, kad viešumoje sukurtas ciniko įvaizdis labai skiriasi nuo to, koks jis yra privačiame gyvenime.

„Aš esu girdėjusi, kad esu stora kiaulė su mano dantimis kažkas negerai, su nosimi, žandais. Ir niekada niekas nėra pakankamai. Dabar esu savo komentarų skaitymą visiškai užblokavus, nes tave vis tiek galų gale veikia neigiamos emocijos“, – atvirai sako Fausta.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)