„Viską teko atšaukti, visus planus sugriovė, iš tikrųjų viduje yra tikrai didelė įtampa, nes niekas nieko nežino, kada jie prasidės. Dar vienas liūdnas dalykas, kad tikrai atlikėjai neturi jokio palaikymo, jokio rėmimo – tai, ką siūlo valstybė, tai tuos 257 eurus. Jėga“, – neslėpdama apmaudo gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinoma moteris.

Donatas Montvydas yra tas atlikėjas, kuris gali sau leisti rinktis, kiek koncertuoti, ir kaip sako Veronika, jam nebereikia ištisą vasarą kas vakarą dainuoti pajūrio restoranuose. Tačiau dėl karantino Donatas prarado du trečdalius savo koncertinio turo ir kone visus vasaros koncertus. O kada galės planuoti naujus, kol kas bijo ir prognozuoti.

„Mes taupūs žmonės, nes visą laiką tu galvoji, kad šiandien turi koncertą, rytoj neturi, ir niekam nepasiskųsi. Kiek dar turim santaupų, tokio klausimo mes stengiamės sau nekelti, na, iki liepos pragyvensim. Ir supranti tiesiog, kas yra liūdniausia, kad tau niekas nepadės“, – sako Veronika.

Tačiau šešerių Adelės ir trejų Kajaus mama sako visai neišgyvenanti dėl to, kad per karantiną visą laiką tenka praleisti su vaikais. „Man įprasta laikyti keturis namų kampus ir bent devyniasdešimt procentų savo laiko skirti šeimai“, – sako Veronika.

V. Montvydienė teigia jau šešerius metus daranti sėkmingą karjerą. Mamos. „Nes vaikams reiktų skirti tiek laiko, kiek praleidžiame darbe, – sako Veronika. – Tai yra mano verslas ir tai matosi mano vaikuose.“

Veronikai itin apmaudu, kad Lietuvoje motinystė nevertinama kaip rimta veikla. „Kuo daugiau laiko ir pastangų, tuo geresnis rezultatas. – sako Veronika. – Tačiau jei jūsų vaikas tyli, žiūri į žemę, bijo kreiptis į suaugusįjį ir kažko paprašyti, tai ne išauklėtas, o pilnas baimės ir kompleksų vaikas“.

Veronika nė iš tolo neprimena buities prislėgtos namų šeimininkės – jos įvaizdis itin ryškus tiek kasdienybėje, tiek ant raudonojo kilimo žvaigždžių vakarėliuose. Apskritai sunku patikėti, kad ši smulkutė mergina – 35-erių dviejų vaikų mama.

Tačiau Veronikai nesunku išlaikyti liekną figūrą – ji nevartoja mėsos ir alkoholio bei stengiasi savo šeimą maitinti ekologišku maistu.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)