Nors Deivis gan retai dalija interviu, jis neslepia, kad karjera jam sekasi puikiai, ir koncertų iki karantino tikrai netrūko, todėl dienomis sėdėti namuose jis nepratęs.

Deja, dėl koronaviruso paskelbtas karantinas aukštyn kojomis apvertė jų šeimos gyvenimą.

„Čia yra košmaras man, žinokit, bet aš tikrai užjaučiu žmones, kurie išvis butuose gyvena, ten, tai tikrai gali daužyt galvą į sieną. Pamokas šiandien su vaiku darėm. Dieve, man 40 metų, po velnių, aš vis dar darau pamokas, kada tai baigsis, po perkūnais?“, – juokdamasis gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ apie savo gyvenimą per karantiną pasakojo Deivis.

Deivis ir metais vyresnė Renata susipažino prieš 13 metų viename muzikiniame projekte, ir iš karto tapo pora. Šiandien jie augina septyniolikos Vanesą, devynerių Emilį ir trejų Rėjų.

„Balandžio mėnesį aš turėjau, man atrodo, turėti kokių 14 renginių“, – neslėpdamas apmaudo sako Deivis.

Netrukus keturiasdešimtmetį švęsiantis Deivis atviras – šiuo metu jie abu su Renata gyveno tik iš muzikos, todėl per karantiną tenka gyventi iš santaupų. „O jų užteks daugiausiai pusmečiui, – sako Deivis. – Aš neskaičiuoju ir tų savo pinigų, aš jų vis tiek, kiek beuždirbčiau, neturiu. Mes tikrai nesame taupūs, gerai, kad prieš karantiną turėjome kelis didžiulius renginius.“

Ir nors pora žiemą ilsėjosi Tenerifėje, vis dėlto Deiviui ir dar dvi keliones teko atšaukti dėl karantino.

Nors Deivis su Renata turi namą su didžiuliu sklypu Vilniaus pakrašty, jie per karantiną itin nemažai laiko praleidžia savo sodyboje Zarasų rajone. Beje, be jokių patogumų. Vanduo iš šulinio, o maistas – gamintas malkomis kūrenamoje krosnyje. „Net trejų mažylis Rėjus per dieną ten nueina bent penkis kilometrus“, – sako Deivis.

Sakoma, kad karantine moterims ne taip sunku, nes jos pripratusios prie namų, buities ir vaikų pašonėj, o štai vyrams, kurie visą laiką lėkdavo į darbus, dabar itin sunku. O Deivis niekada ir neslėpė, kad net ir vyriškus buities darbus jo žmona moka kur kas geriau, nei jis.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)