Kšištofas sako atvirai: „Uždirbu net šimtą kartų mažiau nei jaunystėje, bet investavau tiek, kad galiu visai nebedirbti.“

Todėl dabar atėjo tinkamas laikas Kšištofo žmonai Tatjanai imtis veiklos.

Prieš keturis mėnesius sostinėje duris atvėrė Tatjanos ir jos partnerės prabangus vestuvinių ir proginių suknelių salonas. Visiems toks 34-erių Tatjanos gyvenimo posūkis buvo netikėtas – juk žinomo krepšininko žmona iki šiol buvo namų šeimininkė, ir visą savo laiką skyrė trims vaikams – dvylikos Danieliui, devynerių Dominykui ir šešerių Emily.

Tatjana neslepia – ji labai pavydi, todėl moteriai teko nelengva dalia atlaikyti vyro gerbėjų atakas: „Man kito nereikia, o savo neatiduosiu.“

Žinoma moteris nepritaria toms karjeristėms, kurios kone iki keturiasdešimties orientuojasi tik į darbą ir vaikų planavimą atideda.

„Aš manau, kad vis tiek yra amžius, kada reikia gimdyti vaikus. Ačiū Dievui, kad dabar ir 40 galima pagimdyti, bet šiaip dėl sveikatos, aš kai žiūriu – man 34 ir palygint, pavyzdžiui, kai buvo 24, tai aišku, labai daug energijos turėjome. O dabar ateini namo po darbo ir galvoji, kur aš taip pavargau“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Tatjana.

Dabar Kšištofas neslepia – uždirba gal ir šimtą kartų mažiau, nei prieš gerus dešimt metų, kai krepšinyje buvo populiarumo pike. „Bet man niekada nebuvo prioritetas pinigai. Aš žinojau, ko aš noriu iš gyvenimo – labai svajojau apie šeimą. Taip, buvau jaunystėje ir klaidų pridaręs, ir ne taip dariau, kaip norėjau daryti. Daug aplinkybių, bet man prioritetas visą laiką buvo šeima.

O kai aš uždirbdavau vis didesnius pinigus, suprasdavau, kad jie manęs nedaro laimingesniu, jie tik palengvindavo gyvenimą. Aš važiuodavau pailsėti ne į Palangą ar į Turkiją, o galėjau leist kur nors į Italiją. Arba galėjau sau leist ne su „Škoda“ važinėt, o su „Mersedesu“, – sako krepšininkas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)