„Buvo sunku nematyti mažylio, nematyti mamos, nematyti vyro. Kažkaip ir nejauku, visi kaip ir esam Vilniuj, bet negalime pasimatyti, tai keistoka, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ Oksana, dviejoms savaitėms po kelionės apsigyvenusi pas mamą. – Mamos namuose šeimininkavau aš, o mama šeimininkavo mano namuose.

Kodėl žinoma moteris internete sulaukė grasinimų?

Kovo 8-ąją Oksana išskrido į Maldyvus. Ši kelionė buvo neįprasta jai pačiai – Oksana vyko ne pramogauti, o kartu su moterų grupe, kurių iki tol nepažinojo, keliavo medituoti ir gilintis į save.

Kai prieš dvi su puse savaites Oksana grįžo į Lietuvą, mūsų šalyje jau buvo paskelbtas karantinas, ir visi grįžusieji turėjo izoliuotis net nuo savo šeimos narių.

36-erių Oksana socialiniuose tinkluose kelionės metu nevengė demonstruoti, kaip puikiai leidžia laiką prabangiame Maldyvų kurorte, kas sukėlė nemenką jos gerbėjų pyktį.

Oksana internete sulaukė begalės piktų žinučių. Žmonės linkėjo, kad jai nepasisektų grįžti į tėvynę ir kad niekas čia jos nelaukia.

Paklausta, ar nebuvo baisu, kad nebegalės grįžti į Lietuvą, žinoma moteris sako: „Buvo svarstymų, bet baimę ir įtampą sukuria žmonės, rašinėdami po 25 tūkstančius žinučių, kad tu čia dabar pakliuvai, vieni piktdžiugiškai, kiti atvirkščiai besirūpindami. Klausia, tai ką dabar darysi, viskas, sienos užsidarė. Liksi Maldyvuose. Šiaip, iš tikrųjų, ne pats blogiausias variantas.“

Oksana sako – jei būtų žinojusi, kad koronaviruso banga taip greitai pasieks Lietuvą ir mūsų šalyje bus įvestas karantinas, ji nė už ką nebūtų vykusi į šią kelionę.

O. Pikul vyras 38-erių krepšininkas Simas Jasaitis šiuo metu yra pasirašęs kontraktą su Ispanijos „Baloncesto“ krepšinio klubu, ir jau nuo rudens žaidė Palencijos mieste. Ispanijoje koronaviruso protrūkis prasidėjo dar anksčiau, todėl Simas jau prieš kelias savaites baigė treniruotis ir grįžo į Lietuvą.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)