Šiandien 37-erių Eglė atrodo kaip niekad laiminga – neseniai ištekėjo, augina vienuolikametes dvynes Eglę ir Ievą, ir neslepia, kad jai puikiai sekasi.

Bet pradėkime viską nuo pradžių ir visų pirma grįžkime į tuos laikus, kai Eglė buvo pripažintas modelis. Eglė neslepia, nors manekenės karjera liko praeity, o jos šviesius plaukus pakeitė kur kas natūralesnis įvaizdis, ji ir dabar kreipia nemažai dėmesio į tai, kaip atrodo.

„Labai konkurencingas laikotarpis buvo, kai tu esi tarp merginų. Turi būti pasitempusi, nes visą laiką yra gražesnių. Ir man, jaunai, nebuvo tai paprasta. Turėjau kompleksų, ir dabar dar kartais turiu. Man reikėjo dėti pastangas. Daug ko sau neleidi, sportuoji, neprivalgai. Kai kas nors paklausia, kiek esu išbandžius dietų – kiek tik yra, tiek ir išbandžiusi“, – sako Eglė.

Eglė neslepia – mados pasaulis ne tik viliojantis, bet ir pavojingas.

„Tie šokiai ant stalų iki paryčių su įvairiausiomis linksmybėmis, kai galvoji, tik tam, kad tu būtum laimingas. Tau svarbu tūsinti, tau svarbu, būti tarp žmonių, svarbu būti gražiam. Taip visi daro, ir aš taip dariau. Žinot, anksčiau gi modelius ir į klubus nemokamai įleisdavo. Ir šampanas, tik ateikit, gražūs“, – prisimena Eglė.

Eglė juokdamasi sako – tos istorijos, kai žmogus vieną rytą nubunda ir supranta, kad nebenori gyventi taip, kaip iki šiol – ne iš piršto laužtos. Moteris patikina, kad ir jai taip buvo – žinoma, iki tol reikėjo nueiti ilgą savęs paieškų kelią.

„Vieną rytą atsikėliau – išėjau, atsimenu, į stovyklą Sveikuolių sąjungos, kur reikėjo maudytis šaltoje upėje, atsisakyti kavos, juodos arbatos, alkoholio, cigarečių, keltis 5 ryto, daryti mankštas, bendrauti su žmonėmis, kurie gyvena kitokį gyvenimo būdą. Savaitę laiko. Ir nuo tos savaitės viskas prasidėjo. Kada tu pajauti kitokį gyvenimo skonį, tokį, kuris tau duoda kitokį laimės pojūtį“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai pasakoja Eglė.

Tokie gyvenimo pokyčiai iš Eglės pareikalavo didelių praradimų. Pradėjusi keisti savo gyvenimo būdą, Eglė išsiskyrė su savo mylimuoju ir dvynių tėvu. „Nors ir nebuvome oficialiai susituokę, mūsų skyrybos buvo itin skausmingos“, – neslepia Eglė.

Eglė šiandien sako atvirai – kai nustojo lankytis žvaigždžių vakarėliuose, vartoti alkoholį ir linksmintis iki paryčių, praktiškai visi draugai nuo jos nusisuko.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)