Prieš ketverius metus Andrius buvo pagautas vogęs drabužius vienoje Vilniaus parduotuvėje. Vėliau žinomas šokėjas pabėgo padaręs avariją ir trejiems metams neteko teisės vairuoti. Dar vėliau jam buvo atimta sportinių šokių teisėjo licencija, dėl ko jis buvo priverstas varstyti teismų duris. O pernai buvusi kolegė Viktorija Gaidytė padavė žinomą šokėją į teismą dėl fizinio smurto ir kaltinimų nužudyti.

Iki tol Viktorija Lietuvoje garsėjo vien tik skinamomis pergalėmis ant parketo, tačiau po praėjusių metų rugpjūtį įvykusio incidento apie 25-erių merginą išgirdo kur kas daugiau lietuvių nei anuomet.

Viktorija pas Andrių vaikus treniravo vos kelis mėnesius. Mergina sako, kad jos treneriu kadaise buvęs Andrius pats ją labai kvietė prisidėti prie jo kolektyvo.

Viktorija sako, kad Andrius vengė atsiskaityti, dažnai kažkur dingdavo ir liepdavo jį pavaduoti treniruotėse, nesiskaitė su ja, todėl mergina po kelių mėnesių darbo nusprendė išeiti iš darbo. Po vaikų treniruotės ji apie tai pranešė Andriui. Tuomet ir kilo incidentas.

„Man buvo baisu, bet kai kviečiau pagalbą, buvau šoko būsenoje ir nebuvo pasirinkimo jau, aš tiesiog labai išsigandau, dėl to kviečiau pareigūnus. Jie labai greitai atvyko, iš tikrųjų, neteko ilgai laukti, dėl to irgi labai gerai, nes aš verkiau, stovėjau gatvėje ir nežinojau, ką daryti“, – prisimena mergina.

Šiandien Viktorija sako gyvenanti baimėje – ji išties bijo A. Kandelio keršto, ir net stengiasi nevažiuoti į tą rajoną, kuriame yra Andriaus šokių studija.

Į teismą besikreipusi Viktorija neseniai įvykusiame antrajame posėdyje liko be amo – Andrius bei jo advokatas dar ir ją pačią apkaltino.
Mums pavyko susisiekti ir su dar viena Andriaus studijoje dirbusia šokių trenere, kurios liudijimai – iškalbingi. Ji mums patikino, kad Viktorijos istorija jos visai nenustebino, ir trumpai papasakojo savąją. Jos komentaras – laidos įraše.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše, antroje laidos dalyje.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)