38-erių Rūta atrodo išties pasikeitusi. Ilgų šviesių plaukų šukuoseną pakeitė kur kas trumpesnė. Rūta patikina, kad net ir turėdama tokį būrį vaikų, privalo rūpintis savo išvaizda, juk ji yra scenos žmogus.

Žinoma moteris mus pasitinka savo naujuose namuose, ant rankų sūpuodama dviejų mėnesių dukrytę Aretą - pernai, besilaukdama penktojo vaikelio, dainininkė paliko savo ir septyneriais metais jaunesnio sutuoktinio Rolando Daminjonaičio namą, bei persikėlė į netoliese esantį nuomojamą būstą.

Paklausta, ar buvo dvejonių, ką daryti, kai ji pastojo, Rūta sako tiesiai šviesiai: „Buvo, buvo dvejonių. Dėl to, kad labai sudėtinga situacija. Ir tokioje situacijoje kažkaip nori nenori vis tiek įsileidi visokių minčių. Ir tau reikia priimti labai sunkius sprendimus, tai apgalvoji daug įvairiausių variantų.

Dovanokit visos mamos, kurioms labai lengva auginti vaikus, ir kurioms labai lengva planuoti nėštumą. Tai, žinokit, kad ne visiems tai yra lengva ir ne visiems pavyksta, nepriklausomai nuo pastangų. Tai nori ar nenori vis tiek pradedi galvoti, kai yra labai sudėtinga situacija, kaip tai paveiks mane, kaip mamą, kuri neša atsakomybę ir dar už 4 vaikus, o kažkada už tris. Kaip tai paveiks mane, kaip žmogų, kuris ir taip pervargęs. O ką daryt su kitais vaikais, ar aš būsiu pakankamai gera mama, ar jiems nebus blogiau nuo to, kad aš išsaugosiu šitą gyvybę. “

Rūta patikina, kad jos finansinė situacija dabar išties ne iš lengvųjų. Todėl ji praėjus vos keturioms dienoms po gimdymo turėjo lipti į sceną ir koncertuoti.

„Negalvojau tada, kaip jaučiuosi. Galvojau - ačiū Dievui, kad turiu darbo“, - laidoje sako Rūta.

Kodėl ji paliko savo namus ir su vaikais apsigyveno nuomojame būste?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)