Žilvinas atviras – ryškus ir ekscentriškas jo įvaizdis kartais kiša koją siekiant karjeros Lietuvoje, todėl užsienyje megzti verslo santykius jam lengviau. Tad ir keliauti Žilvinas privalo nuolat. O dirbti su pasauliniais ženklais Žilvinui sekasi puikiai.

„Dirbant su pasauliniais ženklais, tu vis tiek turi laikytis tam tikro etiketo. Aš žinau, kaip man reikia rengtis, aš žinau, kokį man kostiumą reikia užsidėti, aš žinau, kaip aš turiu estetiškai atrodyti, aš žinau, kokios spalvos, ką reiškia“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Žilvinas.

Pernai Žilvinas tapo prancūzų prabangių alkoholinių gėrimų ambasadoriumi mūsų regione. Nors apie žinomą lietuvį tautiečiai dažnai sako – ką tas Žilvinas Grigaitis išvis dirba?

„O man reikia kažkam duoti ataskaitą? Man reikia duoti ataskaitą, kad prieš 10 metų aš grįžęs po mokslų Londone įvedinėjau į Lietuvą gerai ir sėkmingai iki dabar dirbančias kompanijas, kūriau joms strategiją, rinkodarą ir taip toliau? O jei kam nors nepatinka mano languotos ar dryžuotos kelnės, ar raudonos kojinės, čia jų problema, čia ne mano problema.

Aš turiu savo konsultacinę kompaniją ir užsiimu verslo konsultavimu. Tai ir rinkodara, ir medija, ir komunikacija. Aš nedirbu su tais klientais, kurie yra man neįdomūs, turiu teisę rinktis. Aš dirbu su grožio pasaulio ženklais, dirbu su papuošalais, deimantais, turiu savo vardo papuošalų kolekciją. Yra klientai, kurie vertina mano sages, jos yra išsibarsčiusios po visą pasaulį, tai ir Holivudas, ir Singapūras, ir Sidnėjus, ir Maskva, ir Ciurichas. Mano klientas yra vienas iš prabangiausių Australijos šuniukų, Čarlis“, – sako Žilvinas.

Pastarieji dveji metai Žilvinui buvo itin sunkūs – Žilvinas sužinojo, kad serga prostatos vėžiu, tačiau ligą galiausiai pavyko įveikti. O prieš metus pasigirdo žinia, kad Žilvinas jau kurį laiką nebegyvena su žmona Elle, ir jau galvoja apie skyrybas. Žilvinas neslepia, kad jų santykiai iš tiesų išgyveno krizę, tačiau ar jis vis dar vedęs?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)