„Esu pavydi. Jei jis man patinka, tai natūralu, kad ir kažkam dar patinka. Man patinka vyrai su polėkiu, – apie savo vyrą sako Agnė ir patikina esanti labiau atsidavusi darbui nei namams. – Su karšta vakariene vyro nelaukiu. Ir tikrai anksčiau nesikeliu, kad visai dienai prigaminčiau šeimai maisto.“

Agnė nėra batsiuvys be batų – dizainerė ne tik puošia Lietuvos moteris, bet ir pati kasdien atrodo nepriekaištingai. O prie aplinkinių dėmesio dainininko Sauliaus Prūsaičio žmona jau seniai priprato.

Agnės kūrinius spausdina garsiausias pasaulio mados žurnalas „Vogue“. Popdievaitė Rita Ora taip pat populiarina lietuvės kūrybą, savo koncertiniame ture vilkėdama Agnės kurtus drabužius su drugeliais.

Nors Agnė niekada nebuvo vadinama geriausia Lietuvos dizainere, tačiau panašu, kad pastarųjų mėnesių pasiekimai leistų jai suteikti tokį titulą. Agnės drabužiai padarė britų mados tarybai įspūdį, ir ji vienintelė iš visų trijų Baltijos šalių dizainerių turėjo galimybę šią savaitę pristatyti savo kolekciją pagrindinėje Londono mados savaitės programoje.

Prieš devynerius metus Agnė ištekėjo už ketveriais metais vyresnio dainininko Sauliaus Prūsaičio. Tuo metu Agnė laukėsi dukros.

„Su vyru pajuokaujame, kad jei dėl karjeros reikėtų su kuo nors permiegoti, tai nieko tokio, leidžiame vienas kitam“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Agnė ir surimtėjusi patikina, kad jos vyras gauna išties daug dėmesio.

Nors mūsų šalyje įprasta dėkoti vyrui ne tik už gražią šeimą, bet ir už savo karjerą, Agnė sako drąsiai – net ir be žinomo bei sėkmingo vyro pašonėje ji būtų siekusi to paties.

Ir nors Agnės kuriami drabužiai yra itin ryškūs, kalbėdama apie save, moteris neslepia: „Esu introvertė, nesijaučiu gerai nuolat būdama žiniasklaidos dėmesyje ar žvaigždžių vakarėliuose. Tačiau nemanau, kad tai man sutrukdė siekti karjeros ir išpopuliarėti.“

Kaip Agnei pavyko pelnyti tarptautinį pripažinimą?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)