Agnė labai džiaugiasi, kad mylimasis leido jai grįžti į darbą Seime, ir pats išėjo tėvystės atostogų – tiek prieš dvejus metus gimus pirmajam sūnui Jonui, tiek prieš pusmetį porai susilaukus antrojo berniuko Beno.

Agnė patikina į Seimą ėjusi tikrai ne dėl gero atlyginimo – jos 16 metų vyresnį mylimąjį Gintą galime rasti kasmet skelbiamame žurnalo „Top“ turtingiausių lietuvių sąraše. 2019-aisiais jis buvo 263 vietoje, o turtas įvertintas 16 milijonų eurų. Jis yra bendrovės „Neptūno vandenys steigėjas“. Prieš ketverius metus verslą pardavęs vyras dabar gali skirti itin daug laiko šeimai.

„Manau, jeigu aš norėčiau nedirbti ir būti tik mama, žinoma, galėčiau rinktis. Bet aš niekada negalvojau ir nesvarsčiau, ar aš norėčiau būti vien tik mama“, – sako Agnė.

Parlamentarė patikina, kad jai tikrai nereikėjo dėti daug pastangų bandant vyrą įkalbėti išeiti tėvystės atostogų: „Jis turėjo tokias galimybes, ir mes net nediskutavome. Jis labai myli vaikus ir yra labai geras tėvas. Tikrai galiu pasakyti, kad man dėl to auginti vaikus yra tikrai lengva, man labai padeda.

Ir net diskusijų nėra, kieno čia pareiga kažką daryti. Tiesiog dalinamės per pusę. Žinoma, vyras negali pamaitinti kūdikio, bet visa kita tikrai gali padaryti.“

Prieš beveik dešimt metų, kai Agnė buvo išrinkta į Seimą, ji tuomet tapo jaunausia parlamentare. 25-erių aukšta blondinė iš Klaipėdos kaip medus traukė kolegų dėmesį – jos išvaizda ir žiniasklaidoje buvo nuolat aptarinėjama.

Dabar galime tik pajuokauti, kad Agnė nepateisino tipinio blondinės įvaizdžio. Agnė neslepia esanti tvirto charakterio. Jai daryti karjerą kur kas įdomiau nei tvarkyti namus ir laukti vyro su karšta vakariene, o dakaro smėlis ir dulkės jai kur kas smagesnis nuotykis, nei raudonas kilimas ir žvaigždžių vakarėliai.

Žinoma moteris du kartus vyko su Gintu į Dakarą. Ir neabejoja, kad vaikams paaugus, sės į šturmano kėdę vėl.

Taip pat Agnė norėtų, kad mes skatintume mergaites siekti realizuoti save, ir pamiršti tą stereotipą, kad moteriai užtenka būti gražiai ir ištekėti už turtingo vyro, kad jos gyvenimas būtų sėkmingas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)