Aleksas kasdien dalina lietuviams patarimus, kaip pakeisti savo gyvenimą ir prisišaukti sėkmę, iš savo bestseleriais tapusių knygų „Laimingi šunsnukiai“, „Laimingi šunsnukiai: Revanšas“ ir „Sielos drabužiai“, Aleksas patikina uždirbęs dešimtis, o gal jau ir šimtus tūkstančių eurų. Tačiau kodėl Aleksą parodijuoja žymiausi šalies komikai?

Keturiasdešimtmetis Aleksas savo gyvenimą taip pat vadina tikra sėkmės istorija. Kaune, Šilainiuose užaugęs Aleksas patikina vaikystėje kentęs žiaurias patyčias – mat buvo tamsesnio gymio ir stipriai išsiskyrė iš bendraamžių. Aleksas neslepia – jis sirgo depresija, turėjo sociofobijos sutrikimą ir ne kartą galvojo apie savižudybę.

Savimi itin nepasitikintis Aleksas įvairiausiais būdais bandė kabintis į gyvenimą. Baigęs mokslus jis išvyko į Angliją užsidirbti. Ir nors dabar vyras mėgaujasi prabangiu gyvenimu, tuomet jis suprato, kad privalo užsidirbti ne butui ar mašinai, o nuosavam verslui – tiek, kiek tuomet reikėjo bendrovei įkurti. Kad įgyvendintų šį tikslą, Aleksas turėjo trejus metus svetur dirbti pačius juodžiausius darbus.

„Seniau įkurti įmonei Lietuvoje reikėjo turėti 10 tūkstančių litų – tiek ir užsidirbau.“

Šiandien Aleksas prisipažįsta, kad jo gyvenimą prieš septynerius metus aukštyn kojomis apvertė Prancūzijoje sutiktas gyvenimo mokytojas. Jis vos per kiek daugiau nei mėnesį sugebėjo kardinaliai pakeisti Alekso asmenybę. Lietuviui tai kainavo 1000 eurų.

Aleksas tapo sėkmingu verslininku. Jis įkūrė internetinio įvaizdžio studiją ir sėkmingiausius Lietuvoje internetinius saviugdos mokymus. Jo saviugdos mokymų svetainė netgi buvo apdovanota Masačiusetso technologijos universitete.

Aleksas neslepia, kad jo klientų sąraše – ir milijonieriai. Lietuvis asmeniškai pažįsta Monako princą ir nemažai šios šalies elito.

Aleksas sako, kad žmonės labai klysta siekdami gyvenime laimės: „Namai, įtakingi draugai ar net antrosios pusės paieškos yra trumpalaikiai dalykai, kurie nepakeis gyvenimo“, – sako Aleksas ir siūlo daugiausiai galvoti apie globalius tikslus – tiksliau, asmenybės pokyčius bei emocinio intelekto lavinimą.

„Lietuvoje daugybė sėkmingų, verslių, ir vienišų moterų. Ir ne su visomis vienišomis moterimis įdomu“, – sako Aleksas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)