„Pas medikus ėjau nuo pat pradžių, kai tik supratau, kad noriu pastoti. Vis tiek tas amžius yra rizikos faktoriuje, ir aš bijojau tų visokių skaudžių patirčių. Todėl buvo tikrai daug daktarų praeita.

Nebuvo kažkokios matomos problemos, dėl ko mes negalėtume susilaukti vaikų. Pradedi kapstytis galvoje ir priežasčių ieškoti savyje, visuose aplinkiniuose. Tiesiog turbūt reikėjo išlaukti tam tikro laiko, o kad buvo vaikščiota daug ir labai daug dėta pastangų į tai, tai faktas“, - sako 13 metų dukrą auginanti dainininkė.

Paklausta, ar nebuvo tame kelyje apėmęs jausmas, kad gal jau ir nebesusilauks to vaikelio, Ingrida sako atvirai: „Buvo apėmęs jausmas, ir daug specialistų stengėsi atkalbėti - neva kam to reikia. Dėl amžiaus, ir kodėl dabar jūs vėl norit bemiegių naktų. Bet labiausiai esu dėkinga Mindaugui už tai, kad laukiamės kartu, o ne aš viena.

Turbūt po 40-ties jau aš tą norą paleidau ir sakiau - ai kaip bus, taip bus, nes jau kažkada sakiau - kad jau 40-ties aš tikrai negimdysiu, nu jau nereikia. Bet gyvenimas viską sustatė į vietas, ir dabar dar džiaugiuosi tuo.“

„Brandi motinystė turi daug pliusų, - sako Ingrida ir neslepia per nėštumą turėjusi ne vieną fotosesiją. - Tiesiog noriu mėgautis kiekviena akimirka ir kūdikio gimimą priimu ne kaip savaime suprantamą dalyką, kaip jaunystėje, o kaip didžiulį stebuklą.“

Ingrida neslepia, kad jie su vyru buvo pasiruošę pasinaudoti visomis medicinomis paslaugomis, kad tik pavyktų pastoti.

„Mes domėjomės viskuo, ir dabar medicina yra labai daug pažengusi šitame klausime. Mes tikrai buvome pasiryžę eiti iki galo. Neatmečiau ir dirbtinio apvaisinimo galimybės “, - sako Ingrida.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)