Ingrida Martinkėnaitė ko gero visada buvo santūriausia grupės narė – galime pajuokauti, kad ji ne tik negarsėjo skandalais, bet ir nedraugavo su nei vienu žinomu vyru, net su grupės prodiuseriu Egmontu Bžesku, skirtingai nei dvi grupės kolegės. Ir ne veltui šalia jos – advokatas, o ne dainininkas.

Paklausta, ar visada galvojo, kad scenos vyrai yra nerimti, ir greičiausiai ne patys tinkamiausi kurti šeimai, Ingrida sako tiesiai šviesiai: „Tai aišku. Visi jie tokie. O dar viešumas reikalauja daug atsidavimo, daug laiko. Labai daug paaukoji, savo asmenybę, privatumą, , savo visas šventes.“

Ingrida neslepia savo gyvenime patyrusi itin sunkių momentų, kai vienai teko išvykti iš Lietuvos su dukra ant rankų. Tačiau šiandien ji atrodo kaip niekad laiminga. Ingridai 41-eri, ir ji netrukus susilauks vaikelio.

Prieš trejus metus Ingrida Indonezijoje ištekėjo už dvejais metais vyresnio mylimojo advokato Mindaugo Urbono.

Stebint Ingridą socialiniuose tinkluose atrodo, kad ji gyvena svajonių gyvenimą: neseniai ji su vyru įsigijo būstą pajūryje, visos šventės ir moters gimtadieniai švenčiami vis kitoje šalyje.
Tačiau Ingrida sako, kad tai ne tik vyro dovanos – ji pati stengiasi būti vyrui partnere, ir jai puikiai sekasi.

„Mes gyvenime esame kaip partneriai, mes viską darome kartu. Aš įnešu savo indėlį į šeimą. Ir ne tik batams. Mane tai džiugina. Niekada nesistengiau, kad mane išlaikytų, pati visada dirbau ir stengiaus kažką įsigyti ir prisidėti“, – sako Ingrida.

Nemažai dainininkių po tu motinystės atostogų taip ir nebegrįžta į sceną. Tačiau Ingrida mano, kad jai taip nenutiks. Ir tai ji sako iš savo patirties – juk prieš trylika metų gimus dukrai Marija, Ingrida vos po mėnesio grįžo į sceną.

Ne paslaptis, kad muzikos grupių koncertai planuojami keliems mėnesiams į priekį, todėl ir Ingrida net ir sužinojusi, kad laukiasi, keletą pirmų mėnesių turėjo lipti į sceną. „Labai išgyvenau dėl savo sveikatos ir ilgai slėpiau nėštumą, tad koncertuoti buvo išties nelengva“,– sako Ingrida.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)