Juozas neslepia – „Bavarija“ ir dabar yra viena brangiausiai apmokamų grupių Lietuvoje. „Mus netgi renginiuose pristato kaip visų laikų sėkmingiausią Lietuvos grupę“, – sako Juozas.

1996-aisiais susikūrusi grupė paliko ryškų Lietuvos popmuzikos istorijoje. Nors „Bavarijai“ susikūrus, Deividas Zvonkus, Vilius Tarasovas ir Juozas Liesis buvo tik studentai.

Nors daug kartų sklandė gandai apie grupės išsiskyrimą, „Bavarija“ iki šiol yra viena sėkmingiausių Lietuvos grupių, kurios pasirodymas privačioje šventėje gali kainuoti 10 tūkstančių eurų.

„Laisvai, laisvai. Ir yra tokių žmonių, kurie susimoka, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Juozas. – Galbūt laikai kai milijonai krito ne tik į kišenes, bet ir į bankų sąskaitas, yra praėję, bet mes su grupe koncertuojam. Pinigus aš taupiau, kiti taškė, bet visi nusipirkome butus, visi gyvenome taip, kaip norime gyventi. Vienu metu atsimenu, kad buvau tiek susirgęs, kad net iki parduotuvės ėjau pasislėpęs po kepure. Buvo tokia didžiulė įtampa, kaip aš čia dabar toks čia žinomas išgyvensiu prie „Maximos“ kasų.

Ką norėdavome,tą iš esmės ir pirkdavome. Vienu metu pirkau absoliučiai patį geriausią maistą, kokį galima rasti. Bet tam tikrą ekonominį rėžimą buvau įsijungęs, nes žinojau, kad tie pinigai kada nors baigsis. Ir kai jie baigėsi, manęs neištiko toks jau labai didelis šokas.

Bet savivertei tų pajamų sumažėjimas man reikšmingą įtaką padarė. Aš visgi buvau save supratęs, kad aš esu toks geras vyras, kada turiu daug bapkių. Kai tos bapkės „pasirišo“,
aš kaip vyras jaučiausi truputėlį prastesnis.“

Šiandien, prisimindamas Bavarijos auksinius laikus, Juozas sako tiesiai šviesiai: „Kad išgarsėtume, mes patys kūrėme pačius įvairiausius skandalus.“

„Jūs ką, negalvojat, kad mes neturim tiek pinigų, kad nusipirktume du kilogramus kokaino? Jūs galvojat, kad mes buvome ne narkomanai, ir negalėjome sušniokšti jo viso iš karto? Laisvai. Ką jums atrodo, kad mes, jauni vyrai, su prostitutėmis neturim jokių santykių?“, -besijuokdamas retoriškai klausia Juozas.

Juozas neslepia socialiniuose tinkluose sulaukiantis moterų laiškų, su pasiūlymu kad ir išgerti kavos. Nemažai rašančių išsiskyrusios, turinčios vaikų. Tačiau Juozo tai visiškai nestebina: „Lietuvoje daug vienišų moterų, todėl jos elgiasi teisingai, pačios ieškodamos vyro.“

Šiandien Juozas pirmą kartą prisipažįsta, kad jau metus puoselėja šiltus jausmus savo naujai mylimajai, kurią Juozas labai saugo nuo viešumo.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.