Vilija pirmą kartą įsileidžia žurnalistus ne tik savo namus, bet ir atveria širdį – sunku ir patikėti, kokie didžiuliai išgyvenimai sudrebino šios šeimos sėkmingą gyvenimą. Ir kaip namų šeimininkė beveik penkiasdešimties tapo žinoma operos soliste?

51-erių Vilija patikina – jų kieme nerasite prabangaus Ferrari, o ir jachtos prabangiam kurorte jie neturi. Kuprevičiai savo pinigus išleidžia kitur.

Gediminas yra vienas iš 6 Lietuvos verslininkų, pagerbtų kultūros mecenato ženklu. Gedimino dėka labai daug menininkų turėjo galimybę atskleisti savo talentą, dalyvauti tarptautiniuose konkursuose, ar studijuoti prestižiniuose pasaulio universitetuose.

„Taip, aš tikrai saugau savo vyrą. Dar ir kaip. Barakudų šiais laikais atsiranda daug. Man yra pasakę – Vilija, tau jau visko iki gyvenimo pabaigos užteks, dabar duok ir kitoms“, – sako verslininko žmona.

Kuprevičiai neturi ir kitų milijonieriams būdingų atributų. Jų neišvysi atostogaujant gražiausiuose kurortuose, kur baltas smėlis, jūra ir palmės.

„Taip, mes nesiilsime, mes nevažiuojame į kurortus, mes lankomės žymiausiuose teatruose ir tokiuose koncertuose, kur tikrai Lietuvoje ir neišgirsi. Keliaujame dėl to, kad tobulėtume, o ne dėl to, kad mums tai įdomu ar mes galime sau tai leisti“, – sako Vilija.

Vis dėlto praverkime Vilijos drabužinę – o čia sceninės operos solistės suknelės, kai kurios – taip pat garsių Lietuvos dizainerių. Vilija prisipažįsta – pigiausia kainavo apie 2000 eurų, bet operos solistės kostiumai gali kainuoti ir dešimt tūkstančių, brangiau nei daugumos nuotakų suknelės. Visos Vilijos suknelės dovanotos vyro.

Ne veltui sakoma, kad už kiekvieno stipraus vyro stovi stipri moteris. Šiandien Vilija sako drąsiai: „Nors aš buvau tik namų šeimininkė, auginusi vaikus ir namuose laukusi vyro su karšta vakariene, jaučiuosi stipriai prisidėjusi prie jo sėkmės.“

Vilija Kuprevičienė atvirai apie gyvenimą pakeitusią vyro ligą ir operos solistės karjerą, sulaukus penkiasdešimtmečio.

Kodėl turtuoliai neperka jachtų, prabangių automobilių ar dizainerio Juozo Statkevičiaus suknelių? Ir kas šiais laikais yra tikroji prabanga?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)