Arūnas šiuo metu dėsto Socialinių mokslų kolegijoje ir pastebi, kad dabar itin daug jaunų žmonių nori tapti televizijos žvaižgdėmis, bet jie neturės jokių šansų, jei nepradės rimtai dėl to dirbti.

„Jaunimas šiais laikais ne tik kad nenori dirbti, bet jie žino, kas kaltas, kodėl jie nenori dirbti. Gi visi nusenę pirdžiai sėdi, užėmę geriausias vietas, ir neužleidžia jų jauniems. Kernagio, Šapranausko, Čekuolio, Valinsko vietos – tu niekada neužimsi. Tu turi užimti savo vietą, ir ją susikurti.

Niekas jiems netrukdo. Mums tai trukdė – taip, tais laikais mes buvome pirmieji žmonės, kurie Lietuvos televizijoje buvo vadinami berniukais iš gatvės, nes tuomet televizijoje galėjo būti tik oficialiai ten dirbantys žmonės“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakojo Arūnas.

Žinomas vyras sako, kad jo ne per klaidą nėra įtakingiausių influencerių sąrašuose: „Aš negyvenu tam burbule. Dabar jaunimas eina kapišonus užsidėję, ausinukai įdėti, ar per gatvę, ar per perėją, eina ne žmogus, eina burbulas toks.“

Paklaustas, ar jis nesibaimina nepaklusti naujoms pramogų pasaulio taisyklėms, nes naujieji influenceriai gali tapti populiaresni ir už jį patį, Arūnas tik nusijuokia: „Aš tik džiaugčiausi, nors skirtingos duotybės negali būti lyginamos. Didžioji jų dalis turi agorafobiją. Tai yra viešųjų erdvių baimė. Jie gali fotkintis, dėtis, paskui ten retušuoti, bet kai jiems reikia išeiti į viešą vietą... Man teko dalyvauti ne viename renginyje, kur jie būdavo pakviesti.

Kurie iš jų tarpo gali išeiti prieš tūkstantinę auditoriją ir transliuot energiją, transliuoti emociją, kad užkabintų publiką?

Vyko projektas „Šokio revoliucija“. Sugalvojo pakviesti pernai metais patį populiariausią Naglį Bierancą. Jis buvo komisijos narys. Aš pamačiau jo pirmą komentarą, kaip komentuoja. Jis gal ir šokėjas, gal ir fotografas, gal ir turi gerą akį ir mato kadruotes, bet yra toks pasakymas dar senovės antikos: būtum patylėjęs – filosofu būtum pasilikęs. Nes kai jis išsižiojo, tai atrodo va čia ir yra tas vau, vau, vau. Dabar įsivaizduokite, kokią smegenų ligą turi turėti jo sekėjai, jauni žmonės, kad jie prisirištų save kiekvieną sekmadienį 19.30 atsisėsti prie teliko, įsijungti ir žiūrėti „Šokio revoliuciją“?“

Arūnas sako, kad socialinių tinklų žvaigždėms labiausiai trūksta išsilavinimo. „Gal jie ir skaitė knygų, bet šiek tiek per mažai. Nemaža dalis tik tai kokią vieną „Kiki rududu“, ir tą pačią greičiausiai spalvino. Pažiūrėkit, koks yra jų kalbos skurdumas.“

Tačiau pagiriamąjį žodį Arūnas nori tarti Agnei Jagelavičiūtei: „Ji turi savo stilių, ir ji eina. Bet visiems kitiems atrodo, ir aš taip galiu. Va jeigu Agnė gali, tai ir aš taip galiu. Nu negalit jūs, negalit. Tiesiog paprasčiausiai akivaizdžiai tą matom.“

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (670)