Kodėl Valinskai išgyveno santykių krizę ir net galvojo apie skyrybas?

„Inga sako – Bareikis skiriasi, po to Jonas Sakalauskas skiriasi. Nu tai ko mes tempiam?, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ prisimena Arūnas. – Aš turiu seną hotmeilą, seną Nokia ir tą pačią žmoną. Jeigu reikės keisti, tai pradėsiu nuo Valinskienės.“

53-ejų Arūnas šiandien sako drąsiai – jo auksiniai šlovės laikai buvo ne kažkada praeityje, o tęsiasi jau dešimtmečius.

Pokalbio metu Arūnas drąsiai suskaičiuoja šeimos biudžetą, kiek jam kainuoja patogus gyvenimas net 700 kvadratinių metrų name sostinėje ir nebijo atskleisti pačių didžiausių savo honorarų.

O savo namuose Arūnas retai kada jaučiasi vienišas – jie su žmona Inga gyvena kaip kaime – namie – keli katinai, papūgos, šeimininką nuolat sekiojantys šunys, o kieme ganosi didžiulis alpakų būrys, kurios tik ir laukia, kada Arūnas joms atneš skaniausio užkandžio – morkų.

Arūnas neslepia – toks patogus gyvenimas kainuoja brangiai, o ir šiuos namus nuolat tvarko samdyti žmonės, tačiau jis per gyvenimą sugebėjo sėkmingai investuoti uždirbtus pinigus, todėl paklaustas, ar galės sau leisti visiškai nebedirbti, Arūnas atsako kategoriškai: „Tikrai taip, absoliučiai.“

Kad jau pradėjome nuo Arūno pinigų skaičiavimo, tai galime pripažinti ir faktą, kad postas parlamente Arūnui finansiškai buvo labai skausmingas. Prieš 12 metų įkūręs Tautos prisikėlimo partiją, Arūnas su grupe pramogų pasaulio atstovų laimėjo rinkimus, bei tapo Seimo pirmininku. „2 milijonai 160 tūkstančių litų – tiek man kainavo Seimo nario karjera“, – kruopščiai paskaičiavo Arūnas ir patikina televizijoje uždirbantis dešimt kartų daugiau negu Parlamente.

Kodėl žinomas vyras socialinių tinklų žvaigždes tiesiai šviesiai vadina lūzeriais, ir itin aštriai kritikuoja Naglį Bierancą. Ir kodėl Agnė Jagelavičiutė susilaukė Arūno simpatijų?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)