Jurgos mintis ir aštrius žodžius socialiniuose tinkluose seka kelios dešimtys tūkstančių lietuvių. Juvelyrė patikina nesivaikanti populiarumo, tiesiog yra atvira ir leidžia sau sakyti tai, ką galvoja.

Sakoma, kad moterims neįmanoma suderinti karjeros aukštumų ir šeimos. Tačiau panašu, kad Jurga yra viena nedaugelio išimčių, kuriai pavyko.

45-erių Jurga su savo vyru, metais vyresniu ispanų tapytoju Lino Lago – kartu jau 18 metų. Jų santuoką galima būtų vadinti išties netipine – pora visą gyvenimą gyvena skirtingose šalyse. Jurga turi namus Vilniuje, Lino – Ispanijoje.

Jurga su savo vyru Lino susipažino gimtojoje Klaipėdoje, kai jis, viešėdamas Lietuvoje, užsuko į jos tėvų meno galeriją. Pirmiausiai Jurgai įspūdį padarė Lino darbų katalogas, ir tik vėliau – jis pats. Jurga iš pirmos santuokos turėjo sūnų, kurį Lino užaugino kaip savo vaiką. Vėliau pora susilaukė dar vieno sūnaus.

Jurga išgyvena ypatingą laiką – jos verslas ir kūryba pelno tarptautinį pripažinimą, kurio laukė visą savo gyvenimą.

„Moteriai reikia apsispręsti, kiek duoti savęs, kiek savo gyvenimo „paaukoti“ vyrui. Aš tai sakyčiau, kad visą savo gyvenimą paaukoti vyrui – aš taip dariau. Aš atidaviau visą savo gyvenimą, aš absoliučiai juo pasitikėjau, atėjau, padėjau save jam ant lėkštės ir sakau – prašau, valgyk, ką nori, tą daryk su manim.

Vis tik moteriai ištekant reikia labai teisingai pasirinkti parterį. Ir negali rinktis peraugusio vaiko. Sako, vyrai silpni, tai būk protinga – nesirink silpno. Tada jam galėsi atiduoti save, jis mokės tavęs nesulaužyti“, – sako Jurga.

Šiandien Jurga pirmą kartą prisipažįsta apie savo ir vyro išgyventą depresiją bei didžiules gyvenimo duobes.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)