Tačiau nemanykite, kad pozuoti fotografei labai paprasta – turi vienu metu į namus sukviesti visus tris sūnus, pasipuošti, padekoruoti namus, o kai sūnūs jau dideli, Ingai tenka ir įkalbėti, kad pasipuoštų ir priešais objektyvą nuoširdžiai nusišypsotų.

Ingos vyras Darius sako atvirai – šeimos šventėms ir savo žmonai jis gali išleisti rekordinę sumą pinigų: „Juk kai myli, tai ir negaili.“

Inga kartais lietuvių pakritikuojama dėl itin ryškaus įvaizdžio, tačiau į tai visiškai nekreipia dėmesio. Ji su malonumu atveria savo drabužių spintą – juk suknelės – jos didžiausia silpnybė. Štai pati brangiausia Ingos suknelė, kurią specialiai jos keturiasdešimties metų jubiliejui pasiuvo dizaineris Juozas Statkevičius. Moteris patvirtina – ji kainavo tikrai ne vieną tūkstantį eurų.

Budrių šeimos namai įsikūrę tame pačiame pastate, kaip ir jų šeimos restoranas. Paragauti įspūdingų Karmėlavos cepelinų tautiečiai atvyksta iš visos Lietuvos.

Vaikščiojant po puošnius klasikinio stiliaus Budrių namus gali kai ko pasigesti – jų namuose nėra net mažiausios virtuvės. „O kam mums ta virtuvė, jei išėjęs pro namų duris iškart patenki į nuosavą restoraną“, – sako Inga.

Inga ir Darius kartu – jau 22 metai. Abiems ši santuoka – antroji. Inga neslepia – Darius išsiskyrė su savo pirmąja žmona dėl meilės jai, todėl moteriai ne vienerius metus teko ieškoti bendros kalbos su Dariaus dukromis.

Šiandien Budrių gyvenimo gali pavydėti daugelis, tačiau sėkmingi verslininkai patikina, kad jų gyvenimas nesibaigiančių atostogų tikrai neprimena – štai ir priešais kameras Darius sėdasi radęs laisvą minutę nuo darbų – jis bare viską remontuoja ir prižiūri pats.

Visa tiesa apie Budrių restoranų verslą. Kodėl jie pyksta ant Artūro Zuoko už sužlugdytą prabangų restoraną?

„Tris šimtus tūkstančių buvome investavę į tą barą, o dirbome lygiai pusę metų“, – sako Inga.

Ingos itin griežtos grožio paslaptys ir šventinė fotosesija Budrių namuose.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)