Tačiau visuomet geros nuotaikos nestokojantis 48-erių Valdas šiandien atrodo kaip niekad sugniuždytas. „Mano gyvenime tiek gerų pokyčių, o štai metų pabaiga – tokia tragiška“, – sako Valdelis.

Iki šiol tik sklandė kalbos, kokios sveikatos bėdos nutiko žinomam humoristui Vitalijui Cololo, kad kelionė į Ispaniją tapo paskutine.

„Aš galiu pasakyti, kad prieš porą metų jis turėjo rimtą operaciją ir, matyt, tai susiję“, – pokalbį gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pradeda neseniai iš Ispanijos grįžęs geras Vitalijaus draugas Valdas.

Prieš penkerius metus Vitalijus atsikratė itin daug svorio. 155 kilogramus svėręs humoristas labai džiaugėsi sulieknėjęs net 50-čia kilogramų. Dėl tokių kūno pokyčių Vitalijus net du kartus pas plastinės chirurgijos specialistus gulėsi ant operacinio stalo – jam buvo atlikta estetinė operacija, kurios metu pašalintas odos ir riebalų perteklius ties liemeniu ir vidinės šlaunų pusės. O pastaruoju metu Vitalijus ir toliau lieknėjo bei numetė dar daugiau svorio.

Žinomi vyrai žiemos pradžioje su žmonomis suplanavo dešimties dienų kelionę po Ispaniją – juk prieš akis laukė itin darbingas švenčių periodas.

„Visi ten buvome šoko būsenos, negalėjome suvokti, kas vyksta. Kaip šitaip – su žmogumi vakar sėdėjome, kavą gėrėme, saule mėgavomės, į dangų žiūrėjome, delfinų plaukėme žiūrėti. Aš iki šiol negaliu patikėti, kad jo nėra“, – visiškai sugniuždytas priešais kameras prabilo Valdelis.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)