Šiandien pamatęs Nijolę, nustebtų ne vienas jos pažįstamas – juk paskutinės naujienos, kurias girdėjome apie šią žinomą moterį, tai teismai, jos verslui prognozuojamas bankrotas, ir galiausiai Nijolei diagnozuotas paskutinės stadijos vėžys bei dėl daugybinių kaulų lūžių belikęs invalido vežimėlis. O šiandien Nijolė priešais avi tokiais aukštakulniais, su kuriais ir ne kiekviena jauna dama paeitų.

„Prašmatnūs Nijolės kailiai sudrisko. Liko tik skutai ir skylės. Kailių imperija, laikyta sėkmės istorija, žlugo su triukšmu ir skandalais. Varžytinėse pardavinėjamas Nijolės sūnaus namas – tik dar vienas lašas visiškos agonijos link“ – tokios antraštės vos prieš trejus metus puošė šalies portalus. Tuomet Nijolė atsivėrė tylos siena – nesiteisino, ir nedalijo žurnalistams interviu.

Kailių karaliene ir viena turtingiausių Lietuvos moterų vadinta Nijolė po ilgų metų pirmą kartą sėdasi priešais kameras papasakoti, ką jai teko patirti, kai teismas priteisė sumokėti 6 milijonus eurų.

„Man teko susimokėti už teisingumą. Dešimtimis tūkstančių. Ir netgi šimtas tūkstančių buvo. Padėjo tik priešai, o draugai išdavė“, – sako pirmojo nepriklausomos Lietuvos prekės ženklo „Nijolė“ įkūrėja ir neatmeta galimybės kreiptis į Strasbūro teismą. – Aš pirmą kartą su reketu susidūriau teismuose. Nes čia yra tikri banditai. Teismuose yra tik tokia teisybė, kurią turi nusipirkti. Ir netgi vyksta aukcionai, kas daugiau mokės, tas ir laimės.“

Nijolė tvirtina, kad ta byla buvo suklastota, todėl visi teismai jau yra pasibaigę.

Nijolė Veličkienė

Nijolė parodo ant sienos kabantį krokodilo odos gabalą. Vieno krokodilo oda kainuoja 2000 eurų, o pasiūti paltui reikia net septynių, tad jei norėtumėte tokio prašmatnaus paltuko, jis kainuotų kur kas daugiau nei 14 tukst. eurų. Pas garsias čečėnų šeimas dabar Nijolė su komanda skraido nuolat –kelionė atsiperka, net jei skrendi tik pamatuoti žmogaus. Nijolei nesunku pelnyti turtuolių pasitikėjimą, kai ji jau yra aprengusi kone visas estrados įžymybes ne tik lietuvoje, bet ir pasaulyje.

„Tai pradedant visomis Maskvos garsenybėmis – tai ir Baskovas, ir Kirkorovas, ir Pugačiova, ir Bapkinas. Nežinau, kam aš nesiuvau – ir premjerų žmonoms. – sako Nijolė ir patikina, kad tokio lygio žvaigždės – visai neįnoringos, kaip mums galėtų atrodyti. – Fantastiški žmonės. Labai paprasti, labai dėkingi.“

Po medikų diagnozuoto ketvirtos stadijos vėžio Nijolė šiandien vėl švyti, ir intensyviai dirba. Kaip jai tai pavyko?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)