Prieš aštuonerius metus Andrius grįžo į Lietuvą. Prieš tai 16 metų jis gyveno Londone ir dirbo BBC televizijoje. Andrius neslepia – tuomet aštri jo kritika lietuviams padėjo atkreipti į save dėmesį, ir nors toli gražu ne visi naujai sužibusio autoriaus žodžiai tautiečiams patiko, jie su malonumu sekė kiekvieną jo žodį.

Andrius neslepia – viešumoje sukurtas itin neigiamas jo įvaizdis buvo ryškus, traukė skaitytojus, todėl galima sakyti, kad atsipirko, tačiau šiandien Andrius prisipažįsta dėl to savo gyvenime patyręs itin daug neigiamų pasekmių.

„Žmogų gali pavadinti durniumi, storu bebru ar kiaule vieną ar du kartus, nieko neatsitiks. Pavadink 500 kartų, 5 tūkstančius kartų, tai tas negatyvas pradeda kauptis. Ta susikaupusią agresiją, kažkokią frustraciją pradedi išsiliejinėti artimoj aplinkoj. Aš niekam to nelinkiu, bet būtent dėl tos priežasties visi man žinomi pramogų pasaulio žmonės turi psichoterapeutus, arba gydosi patys alkoholio ar narkotikų pagalba“, – sako Andrius.

Dabar Andrius su mylimąja Fausta kone pusę metų, kai Lietuvoje šalta, praleidžia Jungtinėse Amerikos Valstijose. Andrius sako, kad tik dabar jo gyvenime atėjo toks laikas, kai jis nedirba samdomo darbo, todėl yra visiškai nepriklausomas ir gali gyventi, kur tik nori. O kelionės visą gyvenimą buvo pati didžiausia žinomo vyro aistra.

„Smagiausia būtent yra ne šiaip Amerikoj, mums labai patinka Pietų Kalifornija ir būtent Los Andželas, nes ten tikriausiai didžiausia įsivaizduojama įvairovė ir gamtos, kultūros ir pramogų. Maždaug vienos valandos vairavimo spinduliu turi vandenyną, kalnus, dykumą, miškus, o tuo pačiu metu ir galerijas, geriausius pasaulyje restoranus

Pavyzdžiui, mano pažįstamas Tadas Karosas, „Čili picos“ įkūrėjas, leisdavo vieną žiemą Buenos Airėse, kitą žiemą Los Andžele, ir aš galvojau, Dieve kaip būtų nuostabu, jeigu tik ir taip aš galėčiau, bet na, Tadas Karosas yra milijonierius, o aš tai ne“, – sako Andrius.

Andrius sako, kad jų viešnagė Amerikoje labiau primena įprastą gyvenimą, nei kelionę – „atsikeli, nusiprausi, išvedi šunį ir sėdi dirbti“, – sako Andrius ir priduria, kad jo verslai klestėtų, jam užtenka būti Lietuvoje vos 4 mėnesius.

Taigi, kuris Užkalnio projektas yra pats pelningiausias?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)