Tačiau kodėl šį pavasarį dizainerės gyvenimas taip pasikeitė?

„Ta istorija mūsų šeimai atsitiko pavasarį. Portalams buvo atsiųstas laiškas kažkokio nepažįstamo man žmogaus, kuris aprašė mano gyvenimą, kad aš skiriuosi su vyru, kad aš palieku jį. Buvo labai, labai daug visokių nemalonių dalykų prirašyta ir blogiausiai, kad tu esi ant tiek neapsaugotas. Apie tave gali pradėti rašyti straipsnius, lyg tai būtų tiesa. Žiniasklaida gali paimti šitą informaciją, kuri yra labai asmeniška, kuri liečia tavo vaikus, tave pačią ir pateikti tai kaip faktus ir visam pasauliui – va pažiūrėkit, kokia Viktorija bloga. Aš galvoju, kad buvo peržengtos visos ribos, ir aš tikrai neleisiu taip daryti nei su manim, nei su mano šeima, todėl kreipiausi į teismą ir tie žmonės atsakys už tai, ką padarė“, – gyvenimo būdo laidai „Kasdienybės herojai“ sako Viktorija.

„Iš karto po pirmo straipsnio buvo toks šokas, kad aš negalėjau kalbėti, verkiau visą laiką, bet dar galvojau, kad galiu tai sustabdyti. Aš geranoriškai dar paprašiau žiniasklaidos, kad to nedarytų, pasakiau, ką jūs darot, kažkokio nepažįstamo žmogaus laišką viešinat kaip tiesą, bet manęs neklausė, nes pagavo tą bangą, kad kaip faina, tokia žinia, toks skandalas, visiems gi patinka.

Yra matoma mano gyvenimo dalis, kurią aš noriu rodyti, nuo ko priklauso mano verslo sėkmė. Aš rodau savo namus, savo sukneles, interjerą, rodau laisvalaikį, nes mano gyvenimo būdas prideda irgi to stilingumo prie mano prekės ženklo, aš juk esu savo prekės ženklas, bet aš pati sprendžiu, ką man rodyti.

Tai labai pakenkė mano įvaizdžiui, mano prekės ženklui ir mano gyvenimui. Manęs niekada neištiko joks skandalas – aš visą laiką gera mama, gera žmona, darbštuolė, fėja, suknelės, santuoka – viskas taip gražu, ir čia staiga mane apipila pravažiuojanti mašina ir aš toliau ką, nusipurtau ir ramiai praeinu? Ne, ne, taip nebus, žinok, aš būtinai įrodysiu, kad negalima taip elgtis, nes taip pasielgta ne tik su manim. Aš dabar tiek tokių istorijų žinau, tiek istorijų girdėjau, nes žmonės su manim dalinasi“, – prisimena Viktorija.

Iš karto po publikacijų apie Viktorijos šeimą ištikusią krizę ir neva jos meilę naujam vyrui, Viktorija sakė: „Visiškai svetimas žmogus paėmė ir pakišo mane po traukiniu.“

Dizainerė laidos žiūrovams atveria naujų namų duris ir žada papasakoti, kokia yra tikroji gražios, sėkmingos fėjos įvaizdžio kaina.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)