Dabar Jurijus Vilniaus baleto studijoje veda užsiėmimus nuo ryto iki vakaro, kad galėtų pragyventi. Jį skaudina tai, kad Lietuvoje šokėjai uždirba itin mažai. „Jei gyvenčiau vakarų Europoje, net būdamas vidutiniu šokėju, galėčiau džiaugtis puikiu gyvenimu, o Lietuvoje pusę gyvenimo aš vos sudūriau galą su galu“, – sako Jurijus ir neslepia – būtent televizija jam kadaise padėjo uždirbti nemažai pinigų, ir pajusti visai kitokį gyvenimo skonį.

„Jeigu tu tik įlendi į teliką, byra labai dideli pinigai. Kai dirbau projektuose, aš tikrai gerai uždirbdavau. Netgi galvoju, kad, varge, pradirbus daug metų čia Dievulis man sugrąžino kompensaciją. Bet aš tų pinigų jau neturiu. Aš nieko nepirkau, na, tik naują mašiną, o šiaip paėmiau žmoną, ir keliavom per visą pasaulį“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Jurijus.

Jurijus patikina, kad jie su žmona Dalia iki tol, per visus santuokos metus, neturėjo galimybės pakeliauti – tai jiems paprasčiausiai buvo per didelė prabanga. „Mano žmona nebuvo nieko mačiusi“, – sako Jurijus.

Jurijus neslepia – dabar jam tenka taupyti ir labai nemažai dirbti. Tačiau žinomas vyras jau priprato bent vieną žiemos mėnesį praleisti Kanarų saloje Fuertoventuroje, tą darys ir šiemet: „Tik nemanykite, kad tai prabanga. Juk skrydžiai pigūs, buto nuoma mėnesiui – nuo 1000 eurų, o maistas ar vynas – pigesni nei Lietuvoje“.

Palikęs populiariuosius televizijos projektus Jurijus filmavosi lietuviškame seriale „Moterys meluoja geriau“, ir vedė porą televizijos laidų. Tačiau dabar jis visą dieną praleidžią Vilniaus baleto salėje. Pas Jurijų šoka ne profesionalūs artistai, o mėgėjai, kuriems baleto pamoka padeda atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos.

„Matau, kaip jie tuščiomis iš nuovargio akimis ateina, kad nors kažkiek įsikrautų. Nes dabar yra ta paranoja – tu turi daug dirbti, ir tau tas nuolat kalama į galvą. O kam, tai aš nesuvokiu. Ir ypač moterys pakimba ant šito kabliuko, gali po 12 valandų varyti, vyrai greičiau atsigauna, pasiunčia viršininkus ant trijų raidžių“, – pastebi Jurijus.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (322)