Šiandien 64-erių Jurijus sėdasi priešais kameras atviram pokalbiui - žinomas vyras neslepia, kad televizija pakeitė jo gyvenimą į gera, tačiau galiausiai jis suprato, kad juo tebuvo pasinaudota, ir šiandien žada atskleisti tikrąsias savo dingimo iš eterio aplinkybes.

Jurijus šiandien pirmą kartą atskleidžia, kodėl jo nebeliko populiariuose televizijos projektuose. „Niekas manęs neišmetė, aš iš televizijos išėjau savo noru. Tiesa, labai įsižeidęs ir nusivylęs televizijos prodiuseriais“, - sako Jurijus.

„Mūsų televizijos žvaigždės kalba pagal iš anksto prodiuserių sudėliotą planą. Joms nėra galimybės atsiskleisti, todėl mes ir neturime tikrų žvaigždžių“, - sako Jurijus ir patikina, kad vakaruose situacija - visai kitokia.

Jurijus rėžia kategoriškai - dabar Lietuvos televizijose aš nematau nei vienos tikros, talentingos žvaigždės: „Nėra nei vienos, jūs juokaujate. Vytautas Šapranauskas, jeigu būtų gyvas, tai tik jis.

O žvaigždžių nesusiformavo, nes neleidžia jiems susiformuoti prodiuseriai. Jie patys formuoja vienadienes žvaigždes. Laiko iki to momento, kai jis tik nepatogus, ir išmeta. Tuomet kitas.“

Televizijos žiūrovus itin stebino Jurijaus ir režisieriaus Vytenio Pauliukaičio atviri konfliktai televizijos eteryje. „Galiu pasakyti atvirai, tai nebuvo reitingų vaikymasis, aš iš tiesų šio žmogaus labai nemėgstu“, - sako Jurijus.

Kokios tikrosios Jurijaus neapykantos priežastys žinomam televizijos režisieriui?

Aštrialiežuvis Jurijus sako niekada nesigailėjęs dėl aštrių savo žodžių tiesioginiame eteryje. Bet vis dėlto jis prisimena vieną savo frazę Vytautui Šapranauskui, kurios jis iki šiol negali sau atleisti.

„Aš tiesioginiame eteryje užmečiau tą jo skaudžiausią temą - sakau išsipachmielink, tada kalbėsim. Aš iki šiol nešioju tą gėdos jausmą. Mes, lietuviai, juk visi alkoholikai. Mes esame labai depresuota tauta. Ir aš pats ne šventasis. O staiga pasinaudojau tokiu pigiu triuku jam per nosį trenkiant. Pasijutau kaip apsikakojęs. Man buvo taip negera“, - sako Jurijus.

Jurijus patikina nesusirgęs depresija, kai jam nebeliko vietos televizijoje. Baleto artistas patikina, kad skaudžiausia jam buvo tuomet, kai būdamas 39-erių turėjo palikti didžiąją sceną ir kaip artistas išeiti į pensiją.

Tikrosios Jurijaus pasitraukimo iš ekrano priežastys ir gyvenimas iš santaupų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)