Tačiau kodėl jis šiuose santykiuose dar nededa taško?

„Aš niekada niekam nesu durų uždaręs. Ir šis atvejis nėra išskirtinis. Mūsų skyrybos nesusijusios su barniais, pykčiais, neištikimybe. Taip, man labai skauda, nesmagu, neskanu, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Patrulis. – Kas bus toliau? Nežinau. Visko gali būti. Mes puikiai bendraujame. Ir niekas negali žinoti, kas atsitiks. Čia aišku vėlgi gali likti daug klausimų, o tai kaip čia skiriesi, jeigu puikiai bendrauji?“

Garsi pora susituokė prieš vienuolika metų – tuo metu abu buvo žinomi dainininkai – Algirdas dainavo grupėje „Patruliai“, o penkeriais metais jaunesnė Milisandra – tuomet taip pat populiarioje grupėje „Blogos mergaitės“.

Algirdas patikina, kad sprendimas skirtis tikrai nebuvo spontaniškas. 42-ejų dainininkas sako itin daug laiko praleidžiantis su sūnumi. Veža į mokyklą ir būrelius, o vasarą dėl koncertų gausos kurortuose, netgi apsigyvena Klaipėdoje, iš kur Algirdas ir kilęs. Besiskiriantys sutuoktiniai netgi nusprendė kurį laiką gyventi kartu – šalia Vilniaus esančiame nuosavame name: „Namai dideli, vietos užtenka. Na, ir tas gyvenimas pastaruoju metu – vien kelionės ir darbai. Aš vasarą gal tik 12 dienų buvau namuose, tai tiek ir matomės. Ji taip pat turi savo verslą, ir dirba nuo ryto iki vakaro, o kaip ten bus ateity mes pažiūrėsime.“

„Mūsų skyrybų istorijoje nėra jokių paslapčių ar išdavysčių. Mes tiesiog pajautėme, kad išsiskyrė mūsų gyvenimo keliai. Pradėjome nebesutapti ir tai normalu, – sako Algirdas. – Žinote, kai santuoka baigiasi išdavyste, gal tada lengviau. Nes yra pyktis. O kai viskas gan ramu, situacija yra sunkiausia. Ypač, kai prisimeni visas gražiausias akimirkas“, – sako Algirdas.

Nors tiek Algirdą, tiek Milisandrą gatvėje atpažįsta praeiviai, dainininkas patikina, kad jų santykiams viešumas jokios įtakos neturėjo. „Gal dėl to, kad mes visada kaip įmanydami vengėme to viešumo“, – sako Patrulis.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)