„Jei taip greitai mano buvęs susirado antrą pusę, vadinasi tai buvo blefas. Tau gi neseniai suokė, kad viskas gerai. Aurimas yra pasakęs, kad dabartinė jo žmona yra išmintinga ir graži. Man tą girdėti buvo labai skaudu. Tai, vadinasi, aš tokia nebuvau? Nu kur ten ta išmintis. Aurimas juk sakė, kad niekada daugiau negyvens su aktore“, – nevyniodama žodžių į vatą gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ savo širdį atvėrė Inga.

Inga itin nustebo, kad praėjus vos metams po skyrybų, žiniasklaidoje pasklido žinia, kad Aurimas ir jo kolegė aktorė Eglė Stanišauskaitė, laukia šeimos pagausėjimo.

Galbūt Inga mieliau nebegalvotų apie praeitą itin sunkų gyvenimo etapą, tačiau pastaruoju metu besiskiriančios mūsų žvaigždės viešumoje sukuria įspūdį, kad skyrybos – tik nereikšmingas gyvenimo etapas jų puikioje kasdienybėje. „Tačiau tai juk netiesa“, – sako Inga.

47-erių Inga neslepia – ji visada norėjo susilaukti vaikų, tačiau jos ir Aurimo porai turėti atžalų nebuvo lemta. Po jų skyrybų buvo manančių, kad pora išsiskyrė būtent dėl to: „Galbūt tai ir buvo priežastis, nors buvo etapas, kai Aurimas sakė, kad jam tai nesvarbu. Tačiau aš manau, kad vis tiek svarbu. Gal tai buvo viena iš priežasčių, o gal ir pagrindinė. Aš nežinau“.

Inga Norkutė

Aktoriai Inga ir Aurimas Žvinys oficialiai išsiskyrė prieš dvejus metus. Pora kartu praleido dešimt metų. Dviejų artistų pora visuomenėje buvo neretai apkalbinėjama. Ypač dėl amžiaus skirtumo – Aurimas už Ingą jaunesnis 11 metų.

Inga apie savo santuoką yra sakiusi: „Gal nieko ten išvis ir nebuvo, gal aš nebuvau savimi ir mudu šeimyninį gyvenimą tik žaidėme.“

Dabar Inga kartu su Aurimu dirba Šiaulių valstybiniame dramos teatre. Aurimas vadovauja teatrui, taigi, galima sakyti, Inga yra jo pavaldinė.

Nepaisant praeities skaudulių, Inga atrodo pasikeitusi – veidą puošia tobulas makiažas, o figūra – 18 kilogramų lengvesnė. „Matote, skyrybos nebūtinai išeina į bloga“, – šypteli Inga ir žada papasakoti, kokios malonios permainos prasidėjo jos gyvenime.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)