„Jei tai yra viduramžio krizė, ji man velniškai patinka“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako aktorius kaunietis Andrius Žiurauskas.

Anksti vedęs aktorius su buvusia žmona susilaukė dviejų vaikų. Skirtingai nei daugumai Lietuvos įžymybių, Andriui pavyko išsiskirti tyliai.

Andrius pirmą kartą sėdasi priešais kameras itin sunkiam pokalbiui, po kurio prisipažino, kad jį nuo tokio savo atvirumo išpylė prakaitas.

„Aš labai įskaudinau savo žmoną. Prisipažinsiu – buvau neištikimas“, – sako Andrius, ir prisipažįsta po skyrybų išgyvenęs kone tragišką gyvenimo periodą, nors jį buvo galima sutikti kone kasdien besilinksminantį naktiniuose Kauno klubuose.

„Labai skaudžiai išgyvenau skyrybas. Tu pats save smerki ir tau atrodo, kad visuomenė tave smerkia. Tada tu stengiesi užsidaryti tarp 4 sienų. Aš iš tikrųjų slėpiausi, nes man nebuvo malonu, tai tikrai nebuvo lengvas žingsnis, kurį aš žengiau, ir tau net atrodo, kad tavo draugai tave smerkia.

Atrodo, visi mane smerkia dėl to, kad aš palikau šeimą, vaikus. Tai yra labai nejaukus jausmas ir aš labai džiaugiuosi, kad po keleto metų atsirado žmogus, kuris padėjo iš to išlipti“, – sako Andrius.

Andrius neslepia – žinomumas jam atvėrė daugybę durų, tačiau ne jis kaltas dėl iširusios šeimos. Ir Emilija tikrai nebuvo jo skyrybų priežastis. Abu kauniečiai susipažino, kai Andrius jau buvo laisvas.

Kaip užsidirbti iš žinomumo?

„Aš gyvenu tikrai gerai ir man yra smagu dėl to“, – sako Andrius.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)