Vyras prisipažįsta po patirto mikroinsulto kardinaliai pakeitęs savo gyvenimą – Sauliaus nebeišvysite nė vieno Lietuvos teatro scenoje.

„Viską mečiau, nes nenoriu baigti gyvenimo kaip Vytautas Šapranauskas“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Saulius ir prisipažįsta skraidantis filmuotis į Maskvą, o ten honorarai skiriasi kone dešimt kartų – už dieną filmavimo aikštelėje Saulius uždirba po 2000 eurų.

„Kokios čia žvaigždės Lietuvoje su 3 eurais, nu baikit jūs juokus“, – apie dabartines mūsų šalies žvaigždes sako legendinis aktorius.

Saulių per visą jo kaip aktoriaus karjerą lydėjo sėkmė. Jam vienam iš nedaugelio lietuvių aktorių teko filmuotis ir Holivude, ir Rusijoje. Sauliui niekada nereikėjo laukti gerų vaidmenų pasiūlymų, ir jis nesiskundė mažu atlyginimu – priešingai – Saulius patikina visada puikiai gyvenęs.

„Niekada nemokėjau taupyti ir kiek uždirbdavau, tiek ir išleisdavau. O dabar man užtenka kokių 3-4 tūkstančių eurų per mėnesį, kad galėčiau normaliai gyventi, net ir pakeliauti. Jei uždirbu daugiau, tai daugiau ir sau leidžiu“, – sako Saulius.

Prieš trejus metus Saulius teatro užkulisiuose ruošėsi spektakliui. Visai prieš pat pasirodymą žinomas vyras susmuko ir prarado sąmonę. Netrukus Saulius buvo medikų išgabentas į ligoninę, ir jam nustatytas mikroinsultas.

Prireikė pusantro mėnesio, kol Saulius vėl galėjo lipti į teatro sceną. Aktorių tuomet ypač nustebino žiūrovai, kurie negražino neįvykusio spektaklio bilietų, o kantriai laukė, kol aktorius pasveiks ir jie galės pamatyti Saulių scenoje.

Kodėl neseniai Saulius paliko itin populiarų komercinį teatrą, kuriame uždirbo ne vieną ir ne du tūkstančius eurų?

Palikęs Lietuvos teatro sceną Saulius sulaukė pasiūlymo filmuotis rusų kuriamame seriale Maskvoje. Saulius sako, kad sunkiausia į tą rinką patekti – rusai turi savo favoritus, o vietiniai aktoriai nenori užleisti savo vietos atvykėliams.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)