Gerda ir jos vyras, televizijos prodiuseris Andrius Žemaitis neseniai įsigijo namą Kauno pašonėje. Televizijoje kone visą savo gyvenimą dirbantys sutuoktiniai niekada nesvarstė galimybės gyventi sostinėje. „Ir Kaune organizuojama pakankamai žvaigždžių vakarėlių, jei tik norėtum, gali eiti kone kasdien“, – sako Gerda.

Gerda sako, kad nėštumui ruošėsi atsakingai – ji ne iš tų moterų, kuri norėtų tik suktis aplink namus ir būti išlaikoma vyro. „Kad nedingčiau iš eterio ir žiūrovai manęs nepamirštų, prieš gimstant sūnui dirbau dvigubai, – sako Gerda ir patikina, kad sūnus buvo labai lauktas. – Mes labai atsakingai planavome, labai atsakingai tam ruošiausi, labai norėjau, aišku, baimių buvo tikrai didelių, nes mano vyresnėliui jau 16 metų. Tiesiog pati žinojau, kad traukinys važiuoja. Kaip gydytojai sako – tau jau reikia įšokti į paskutinį vagoną, nes vėliau jau gali būti ir sunkiau, ir rizikų daugiau. Laimė, tas planavimas ilgai ir neužtruko.“

Gerda neslepia norėjusi gimdyti su dulos pagalba, tačiau paskutinėmis dienomis iš medikų išgirdo, kad vaikelis turėtų gimti atliekant cezario pjūvį, kitaip kils pavojus vaiko sveikatai. „Tai labai nepatiko mano dulai, ji ėmė mane spausti, kad gimdyčiau natūraliai ir neklausyčiau medikų, kitaip būsiu bloga mama. Po šių žodžių aš atsisakiau jos paslaugų ir supratau, kad toks natūralumo siekimas, pavyzdžiui, kaip gimdymas namuose, man nepriimtinas“, – sako Gerda.

„Neplanuoju ilgai užsisėdėti namuose, nes vis tiek aš esu iš tų moterų, kuriai reikia veiklos, kuri negali ilgai būti užsidariusi tarp keturių sienų. Aš ne iš tų moterų, kurios nori būti namų šeimininkėmis. Aš tikrai esu iš tų moterų, kurios mėgsta pasirūpinti savimi pačios, kad turėtų tvirtą pagrindą po kojomis, ir nebijotų rytojaus. Net jei mano vyras būtų milijonierius, aš tikrai nemokėčiau gyventi tik keliaudama, lankydamasi grožio salonuose ir nieko neveikdama“, – patikino Gerda.

Gerda mėgsta ryškų įvaizdį, nebijo eksperimentuoti su drabužiais, o kartais ir apsirengti seksualiai ar kiek provokuojančiai. Tačiau dėl savo drąsos moteris sulaukia nemažai kritikos.„Neslėpsiu, kompetetingos kritikos klausau ir prisipažįstu, kad stilius nėra mano stiprioji pusė“, – sako Gerda.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)