„Man atsibodo kalbos, kad vyras mane čia kažkur įstatė ir eterio veidu padarė. O kad jis mergišius, aš, tiesą sakant, tokių kalbų net nebuvau girdėjus“, – apie tarnybinį romaną su televizijos prodiuseriu Andriumi Žemaičiu, pasibaigusį santuoka, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ papasakojo Gerda.

Gerda neslepia – jos nėštumas buvo itin sunkus. Jau sužinojus, kad laukiasi, Gerda kurį laiką leido ligoninėje, o grįžusi namo turėjo dienas leisti gulimame režime ir gydytojai jokių vilčių neteikė. „Bet aš visada jaučiau, kad viskas pasibaigs gerai ir aš turėsiu šį vaiką“, – sako Gerda.

Šiandien 38-erių Gerda atrodo kaip niekad laiminga – du sūnūs, sėkmingas vyras, jaukūs namai, darbas televizijoje. Tačiau tik nedaugelis žino, koks sunkus buvo Gerdos gyvenimas iki tampant televizijos žvaigžde.

Gerda išgarsėjo tapusi televizijos vedėja, kai užsivilko raudoną gelbėtojos uniformą. Jau dešimt metų ji keliauja po Lietuvą spręsti pačių įvairiausių žmonių problemų. Tačiau matydami nuolatos pasitempusią ir besišypsančią blondinę, žiūrovai nė neįtarė, kad jos pačios gyvenimas tam tikrais momentais buvo nė kiek ne lengvesnis, nei jos laidos herojų.

Gerdos kelias populiarumo link buvo ilgas. Jaunystėje ji svajojo tapti aktore, tačiau neįstojus į Muzikos ir teatro akademiją ši svajonė žlugo. Tuomet moteris anksti ištekėjo, 22-ejų pagimdė sūnų Marką, ir ramiai sau gyveno su pirmuoju vyru Marijampolėje, kol vienas tragiškas įvykis apvertė jos gyvenimą aukštyn kojomis.

„Vieną dieną mes su savo buvusiu vyru netekome namų, mes netekome visų savo daiktų“, – pasakoja Gerda, ir patikina, kad po didžiulių gyvenimo išbandymų skyrybos buvo dar viena gyvenimo tragedija, po kurios gyvenimą teko pradėti iš naujo.

Kas nutiko Gerdai, kad jos nėštumas buvo itin sunkus, ir kokias pastangas tenka dėti žinomai moteriai, kad vėl galėtų sugrįžti į televiziją?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)