Oksana atrodo pasikeitusi – visą gyvenimą buvusi ilgaplauke blondine ji pasitrumpino ir pasitamsino plaukus, tačiau neslepia iki šiol tobulinanti savo išvaizdą – dabar ji itin pamėgusi adatinę invaziją, tačiau nei dėl vienos procedūros nesitaria su vyru.

Nors Oksanos makiažas kainuoja nuo 60 iki pusantro tūkstančio eurų, o tam, kad papuoštų nuotaką, ji skrenda ir į tolimiausias šalis. Tačiau žinoma moteris šiemet vietoj egzotiškų atostogų su šeima ilsėjosi Palangoje. Jasaičių šeima taupė ne veltui – Oksana šiemet įsigijo visai šalia sostinės širdies esančias daugiau nei šimto kvadratinių metrų patalpas, kuriose visai netrukus įsikurs prabangus grožio salonas.

„Labai ilgai taupiau šiam pirkiniui. Kai taupai pati, tu visai kitaip žiūri į pinigų vertę. Žinoma, svarsčiau ir apie paskolą, ir nesu tikra, kad jos dar neprireiks“, – sako Oksana.

„Neslėpsiu – sukurti savo verslą Lietuvoje tikrai nelengva, aš net į verslo valdymo kursus užsirašiau, – sako Oksana ir patikina susidūrusi su labai nemaloniais stereotipais įrenginėjant patalpas. – Darbininkai galvojo – kodėl čia aš tavęs, šviesiaplaukės moters, turiu klausyti. Nesvarbu, jog tu samdai tą darbuotoją ir moki pinigus, bet tarsi ne, nieko čia negalima padaryti. Pareidavau namo ir galvodavau – čia rimtai? Taigi aš moku pinigus, aš užsakovė, šitaip neturėtų būti.“

Oksana aprodo klasikiniu stiliumi įrenginėjamą grožio saloną. „Man pasisekė, kad esu žinoma – todėl pavyko gauti gerų nuolaidų baldams, plytelėms, šviestuvams, tačiau remontui numatytas biudžetas jau viršytas dvigubai, todėl reiks ne vienerių ir net net penkerių metų darbo, kad šis salonas atsipirktų“, – sako Oksana.

Ar tikrai Simui Jasaičiui manikiūras ir pedikiūras – privalomos procedūros, ir kam dar pasiryžta žinomas krepšininkas?

Naujausios grožio tendencijos – tiesiai iš Oksanos lūpų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)