„Pernai atostogavau iš tiesų gerame Turkijos viešbutyje. Ir staiga man sako – neseniai čia buvo atvykusi labai populiari lietuvių merginų grupė, kurios viena narė kuria kažkokius drabužėlius. Tos mūsų divos negyveno tame prabangiame viešbutyje, o tik atvyko į ekskursiją, susimokėjo 30 eurų, kad pasidarytų gražių nuotraukų savo socialiniams tinklams ir žurnalistams galėtų pasigirti, kaip prabangiai keliauja.

Aš pasižiūriu internete – ir tikrai, mūsų viena lyderiaujančių merginų grupių per pastarąjį dešimtmetį – jos čia atvyko į ekskursiją, greitai užsimetė tuos maudymukus, apsiaustus ir pozavo prie prabangių vilų, gultų ir, kaip aš sakau, pamalonino instagramą ir tada žurnalistus. Tai va taip 30 eurų ekskursija virsta tokia nerealia prabanga“, – sako Edvardas.

Pramogų pasaulio žvaigždės daugybę metų pažįsta Edvardą: „Neslėpsiu, asmeninės pažintys mano darbe labai padeda – juk senam pažįstamui atverti širdį daug lengviau, nei jaunam žurnalistui, kurį matai pirmą kartą“, – sako Edvardas ir patikina dažnai sulaukiantis tokių prašymų užsakyti gero viešbučio apartamentus, susitarti, kad salonas paskolintų gerą mašiną, kokia nors dizainerė – drabužių, o draugė paskolins rankinę už 3 ar 5 tūkstančius eurų. „Ir tada jūs būkite geras – nupirkite kavos ar šampano taurę, ir interviu vyksta tokioje aplinkoje“, – atvirauja E. Žičkus.

„Aš buvau svečiuose pas vieną kino legendą, mūsų aktorę, divą. Ji rodo man savo butą ir aš matau, kad virtuvės komplektui gal 30 metų. Žmogus iš šaldytuvo traukia sūrį sumuštiniui ir guodžiasi, kad trupa balkonas ir neturi iš ko padažyti to balkono. Aš galvoju – viešpatie, tai yra viena iš grožio ikonų Lietuvoje, viena iš legendų, o jos gyvenimas bėga nedideliame griūvančiame butelyje. Tai ką jau kalbėti apie vyresnes žvaigždes?“, – sako Edvardas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)