Irūna savo asmeninį gyvenimą kaip įmanydama slepia nuo visuomenės dėmesio, todėl interviu gyvenimo būdo laidai „Kasdienybės herojai“ bus vienintelis apie šį ypatingą gyvenimo etapą.

29-erių Irūna skaičiuoja jau paskutines nėštumo savaites, todėl sako, kad šiam interviu pasiruošti buvo labai sunku - Irūna juokiasi, kad negalėjo įlįsti į nei vieną savo suknelę, tad teko ieškoti naujos.

Artimiausiais mėnesiais Irūnos televizijos žiūrovai nebeišvys. Ji sako, kad dabar svarbiausia - šeima. „Jei televizijos prodiuseriai nuspręs, kad mama su dviem vaikais jiems nebeįdomi, man tikrai nebus dėl nieko gaila, - sako Irūna. - Nepakeičiamų nėra.“

„Kartais paklausau tų moterų, kurios sukasi šou versle, ir kai ateina laikas motinystei, jos sako - aš negaliu sėdėti namuose, aš pavargau, man reikia kažkur išeiti, aš noriu pasileisti plaukus. Man to nėra. Man gerai čia, aš apsikabinu savo vaiką ir žinau, kad esu teisingame kelyje.

Man nerūpi, kas ką pagalvos. Kad nenueisiu į kokį filmavimą ar kad koks nors prodiuseris man nepaskambins, nes esu neva užsisėdėjusi. Aš dabar kaifuoju nuo kitų dalykų, matyt, atėjo toks laikas.

Nežinau, gal tikrai nuraus stogą auginant du vaikus, ar tris. Šiai dienai, tai aš tiesiog mėgaujuosi, ir man tikrai nerauna stogo kaip kitoms, kad reikia kažkur išeiti. Man namie gerai, aš čia grindis plaudama jaučiuosi dar geriau negu sėdėdama prieš kameras.“

Irūnos vyras Rokas taip ir nepamėgo pramogų pasaulio vakarėlių. Irūna neslepia - jie vis dar laiko nuoskaudą ant žurnalistų, kad jie sugadino poros vestuves.

„Jeigu aš būčiau iš tų moterų, kurioms reikėtų palydovo šalia, žinoma, aš jį tempčiau iš namų ir sakyčiau - nu kaip aš viena. Ir jis eitų, sukąstų dantis ir, ko gero, jis nueitų, bet visa laimė, jam to daryti nereikia“, - sako Irūna.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)