„Aš nesakysiu, kuris iš mūsų daugiau uždirba, nes, manau, čia ir taip aišku“, – sako Irūna.

„Mano vyras yra absoliučiai nuostabus, jis supranta, kad ne viena moteris turi auginti vaikus ir ne viena moteris turi dirbti, kad išlaikytų šeimą. Net jeigu taip nutiktų, kad mano darbai kažkokiu stebuklingu būdu pasibaigtų, mes tikrai puikiai išgyventumėme iš vyro atlyginimo. Aš žinau, kad jis tada dirbtų ne vieną darbą, ne du, gal dirbtų tris. Dėl to jis su didele atsakomybe išėjo atostogų auginti mūsų bendro vaiko. Taip bus ir su antruoju“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažino Irūna.

Dainininkė neslepia – požiūris į vaikus ir šeimą buvo pagrindinis jos kriterijus renkantis vyrą.

„Aš visada norėjau didelės šeimos. Bet po šio antrojo nėštumo vyras sako, kad gal užteks dviejų. Bet ta jo meilė vaikams ir ta priežiūra, ta pagalba labai didelė, ko aš pasigendu kartais aplinkinių šeimų vyruose“, – sako žinoma moteris.

Irūna drąsiai sako: „Esu pasirengusi bet kurią akimirką sceną ir televiziją išmainyti į šeimą, bet labai džiaugiuosi, kad savo vyro dėka man nereikia rinktis tarp scenos ir virtuvės.“

Irūna prisipažįsta – nors vaikelis jau gims po kelių savaičių, ji visą vasarą kartu su Mariumi Jampolskiu intensyviai koncertavo pajūryje. „Kartais būdavo taip silpna, jog atrodė – nebeužlipsiu ant scenos.“

„Derinti darbą ir motinystę – didžiulis stresas, tačiau jaunai šeimai labai daug visko reikia, todėl aš prie šeimos gerovės noriu prisidėti ir finansiškai“, – sako Irūna.

Irūna neslepia – gyventi su karininku nėra lengva, nes ir namie kariška tvarka – garantuota. „Mūsų sūnui vos dveji, bet jis jau žino, kad namuose egzistuoja daugybė taisyklių, ir jis privalo to paisyti“, – sako Rokas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)